6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TEO ZAPRETIO: Zbog čega bi srpski plejmejker prestao da igra za reprezentaciju!? (FOTO)

Objavljeno: 14.05.15 u 15:58

Srpski plejmejker Miloš Teodosić jedan je od najboljih igrača koje je naša zemlja ikada imala i u ovom trenutku definitivno je najbolji na svojoj poziciji u čitavoj Evropi.   

On je u razgovoru za hrvatske Sportske novosti otkrio da se ne slaže sa igranjem stranaca u reprezentaciji i priznao da u tom slučaju ne bi više igrao za Srbiju.

–  Ako bi Srbija odlučila da uzme stranca u reprezentaciju, ja bih tog trenutka prestao da igram za nacionalni tim. Ne bi me to zanimalo čak ni kao navijača, u tome ni na koji način ne bih želeo da sudelujem. Meni to nije normalno. Zna se šta je klub, a šta je reprezentacija. Ja bih uvek igrao s onim što imam, bez obzira da li je to dovoljno za zlato, peto ili deseto mesto. Čak i da imamo priliku da dovedemo stranca s kojim bismo sigurno bili prvaci, ja to svejedno ne bih prihvatio. To nema smisla. Radi, stvori prave igrače, stvori pravu reprezentaciju pa s njom osvoji medalju. A ne da se švercuješ s nekakvim strancima koji nemaju veze s tom zemljom – rekao je između ostalog Teodosić u intervjuu za Sportske novosti, a ovaj najzanimljiviji deo preneo je i novinar Bernard Jurišić na svom Fejsbuk profilu. 

 

FOTO: Fejsbook/Bernard Jurišić
FOTO: Fejsbook/Bernard Jurišić

 

Podsetimo, na ovu temu je Aleksandar Đorđević nekoliko puta rekao da nikada neće zvati stranca u reprezentaciju.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Ko ga j..e… Ko da mi nemamo pleja da odradi posao bolje od njega…Bogdan će srediti stvar mnogo bolje od tog matorog naduvenka…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pored toliko kosarkasa koje imamo stranci nam netrebaju. Moze srbija puno toga napraviti sa svojim igracima. Teo je u pravu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Slazem se ako je potpuni stranac bez imalo Srpske krvi ali ako je po mami , tati , babi , dedi nase gore list pa makar rodjen i na marsu sto da ne .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter