Crvena zvezda je u petom kolu KLS lige savladala FMP Železnik 81:69, a trener crveno-belih Dejan Radonjić nije bio zadovoljan igrom svog tima.

– Pobeda je najvažnija. Nisam zadovoljan igrom, jer se od prvog minuta videlo da ćemo teško obaviti posao. Igrači moraju maksimalno da se zalažu, protiv koga god da igramo – rekao je Radonjić posle meča sa “limenkama”.


Crnogorski stručnjak se osvrnuo i na spekulacije da će centar Partizana Nikola Milutinov pojačati Crvenu zvezdu sledeće sezone.

– Već neko vreme se analiziraju odlasci, u nekoj varijanti sam čak i ja otišao, a sada su počeli i dolasci. Sa nama su tokom sezone počeli da treniraju Bojan Dubljević, Đorđe Gagić, Zoran Erceg, Markus Sloter… Ovo je još jedna situacija koja je već bila, nema ništa novo, znamo o čemu se tu radi. To ne može da utiče na nas, koncentrisani smo da do kraja odigramo najkvalitetnije moguće – zaključio je Radonjić.

Strateg FMP-a, Milan Gurović istakao je da je Crvena zvezda dokazala da je najbolji klub u Srbiji.

– Zvezda je najbolja ekipa u Srbiji i od srca joj želim da osvoji titulu. Dobro smo odigrali, ali me i dalje muči kako to da gubimo bodove protiv slabijih ekipa od sebe – rekao je Gurović misleći na poraz od Vojvodine u prošlom kolu.

hotsport.rs