0
Evroliga

OVAJ ČOVEK ŽIVI ZA KOŠARKU: Provirite u kancelariju Željka Obradovića! (FOTO)

Objavljeno: 11.05.15 u 09:47

Željko Obradović najtrofejniji je trener u Evropi, osam titula prvaka Evrope sa četiri različita kluba dovoljno govore u prilog tome, a možda je baš ovo jedan od razloga njegov izuzetnog uspeha.

Željko Obradović je poznat kao temeljan trener koji svaku utakmicu sprema po nekoliko dana i noći, u par navrata je otkrio da na jednom meču pozove od 60-70 akcija za napad svoje ekipe, a mnogi igrači su se ‘žalili’ kako su pod njegovim vođstvom na treninzima proživljavali pravu torturu.

Ipak, upravo zbog toga mnoge je popularni ‘Žoc’ ‘okitio’ titulama šampiona svoje države i Evrope, a na društvenim mrežama se pojavio još jedan od razloga za takve rezultate. Pogled na zid u njegovoj kancelariji sve govori, na njemu se nalaze sastavi svih timova u Evroligi, ali i u turskom prvenstvu.

Obradović se trenutno nalazi u operaciji ‘osvajanje Evrolige, epizoda Fenerbahče’, pošto ga sledećeg vikenda očekuje fajnal-for u Madridu, gde će se u polufinalu u petak sastati sa domaćinom Realom. Svi sa nestrpljenjem isčekuju završnicu ovog takmičenja ovaj duel, koji je obeležen kao derbi polufinala Evrolige.

Njemu ništa ne sme da promakne i sa ovakvom posvećenošću poslu, sigurni smo da neće ništa.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter