19
Košarka

FOTO: STARSPORT

TAKO SE VOLI KLUB: Partizanovci ne žele Zvezdinu sudbinu po cenu… (FOTO)

Objavljeno: 09.05.15 u 22:35

Uprava, ali i navijači Partizana u više navrata su isticali da ne žele ulazak političara u klub ili da crno-bele zadesi sudbina najvećeg rivala koji je u petogodišnoj fazi tihovanja što su još jednom jasno poručili i na meču protiv Metalca.

Deo navijača koji nije bio na fudbalskohj utakmici odnosno onih 1.500 koji su od prvog minuta bili u Pioniru razvili su interesantan transparent sa natpisom „Ako treba i u beton ligu sa vama smo“.

Na samom početku meča u Pioniru se pojavio i bivši igrač kluba koji trenutno наступа u NBA ligi, a prisutni navijači su imali zanimljiv predlog za njega мezano za dalju sudbinu kluba.

hotsport.rs

0
0

19 Komentara

  1. Stvarno ne mogu da shvatim ljude koji polemisu sa decom koja su videla pehar samo kada ga je ukrala ciganska cerga!Najcrnje je da cigani predstavljaju Srbiju ili turski konjanici(delije) zato nije cudo sto nam je ovako.Hejteri napred ostali stoj!Sve vas voli navijac KK.Institucije,PARTIZAN!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. U KOSARCI DOK SI ZIV TVOJ KLUB NE MOZE BITI BOLJI OD PARTIZANA.1972-1993.PAUZA 21godina,1998 POSLEDNJA TITULA.KLUB UPOKOJEN 2011.OD KAKO JE KOSARKA PRESLA U DVORANU ZVEZDA IMA PET TITULE.PARTIZAN CETIRI EVRO-TROFEJA SEST REGIJE.OSTALO VIDI NA VIKIPEDIJI.

    0
    0
    Odgovori
  3. Тачно. У партизану нису никакву улогу имали ни покојни Мирко Марјановић, ни Бранко Ружић, ни Ивица Дачић, ни сада Милорад Вучелић, ни вануставно и противзаконито спонзорисање од стране ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЕПС и својевремено НИС-а док још није био у власништву Руса… Наравно да не желе Звездину судбину. Ни не заслужује је. Такву судбину имају само велики клубови, а партизан то, свакако, није.Ни Звезда не жели помоћ какву је партизан имао свих ових година и деценија (па му опет џаба, Звезуда је опет боља од њега, у свему. Осим у ватерполу, ту су најбољи, али то је већ нека сасвим друга прича). Партизан је класичан политички пројекат. Био, јесте и биће то увек, јер другачије не умеју.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha, nije tebi lako jadni LAZOVE, kako je to neustavno da EPS bude sponzor Partizana, i to samo na 6 meseca (3 meseca) tokom LS pa raskinuli sponzorstvo, a nije da SVI drzavni giganti od NIS-a, preko Telekoma, UDBAske Dive, JAT-a (firme sa najvecim gubitcima a sponzorise vas), Cacanska banka, Parking Servis, Postanska stedionica… ??? Gde jos u svetu ima da PRIVATNI mali beznacajni klub sponzorise drzava u visemilionskom iznosu a drzavnog giganta, od kog je taj malisan samo sabanima kao ti veci klub, ne samo da ne sponzorise nego da nam umesto kao vama oprosti dug za porez jos i kamatu od 700 soma € na dug od 500 soma € naplati!!!!
      I ne mozete biti bolji od nas nikad u kosarci, vaterpolu i jos nekim sportovima jer ste UGASENI, a ni u fudbalu gde jos postojite zahvaljujuci Tadicevih 4 miliona € od 2009.iz Telekoma i Skundricevih 4,5 miliona € iz Gazproma zbog cega je pola NISa poklonjeno, ali ne zadugo!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Ја сам један из групе П4 који је са задовољством поставио овај транспарент. И нека се многи замрзнути не брину колико ће нас бити у бетон лиги. Али, биће нас. Не дамо ни грб, н и адресу ни име. Једино тако остајемо уз клуб.

    P.S. На овој утакмици је требало више да нас буде!!

    0
    0
    Odgovori
    • LAZES, za uspehe zvezdanaesterca je zasluzan SPS, dok je u Partizanu u svo ovo vreme dominacije, 15 godina, bio samo JEDAN politicar, i to Andrija Mladenovic iz hebenog DSS-a koji je krace bio u vlasti nego SNS sad sto je, vas najnoviji zastitnik posle DS-a koji je SAMO VAMA pravio „evropski projekat zvezda“, a SNS nastavlja sa „evropskim FMP-om“, jedini slucaj da mali beznacajni PRIVATNI klub postane drzavni projekat pored zivog drzavnog giganta…

      0
      0
      Odgovori
  5. haha…kad vas u super ligi ima 1500,koliko ce vas biti u betonu,mozda 5…
    zalosno je da navijaci kluba koji je u 13 puta uzastopno prvak, vise razmisljaju
    o zvezdi,nego o svom klubu…

    0
    0
    Odgovori
  6. kikiriki i semenke su vas fah…a slika je napravljena pre pocetka utakmice…
    cujem od sledece sezone naplacuju ulaz na sever 200 dinara ..znaci prazna rupa…

    0
    0
    Odgovori
  7. covicevu PREVARU, LAZ , PLJAKU … i zamrzavanje pa uspavljivanje kkcz da bi se napravio MUTANT od FMP-a , uz vucicevu saglasnost i svu drzavnu podrsku i pomoc … nam NE treba . zna se ko u poslednje 3 godine uziva u tim stvarima …a ko u svemu tome PROFITIRA !!! zauvek ce ostati zapisano ko je IME i ADRESE menjao zbog DUGOVA , za rad PREVARE i PLJACKE naroda . titula , jedna ili dve u vaterpolu , kosarci i fudbalu malo je za BRUKU i SRAMOTU koju pokolenjima ostavise … covic i oni koji ga na tom putu vreme ce pokazati , vreme kad sa vlasti ode SNS . SVU PODRSKU KK PARIZANU I GROBARIMA DA NA TTIM PUTEM … NE KRENEMO . BOLJE I BETON LIGA NEGO PONIZENI-OPLACKANI NAROD SRBIJE POPUT COVICA I NJEGOVE SVITE I DALJE PONIZAVATI I OD NJEGA MENTALNE GMIZAVCE PRAVITI.

    0
    0
    Odgovori
  8. pogledajte malo cigani koja se kosarkaska imena nalaze uz partizan i dan danas. na svakoj utakmici skoro vidite nekog od kosarkaskih legendi. A kod zvezde samo Covic i ostala mafija. dajte nemojmo se zavaravati. Zvezda NIKADA NECE BITI NI CRNO ISPOD NOKTA ZA PARTIZAN u kosarci,pa makar partizan igrao pokrajinsku ligu.PARTIZAN INSTITUCUJA!!!!

    0
    0
    Odgovori
  9. PARTIZAN za svih predhodnih 15 godina koliko je dominirao nije imao isti sastav dve godine za redom. PARTIZAN je bio primoran da prodaje najbolje igrace svake godine kako bi opstao i svake godine kretao iz pocetka s novim timom. Toliko o pomoci drzave. A ovaj mutant se jos i pojacao u odnosu na proslu sezonu. Sto je sigurno sigruno je. Igracima fmpa nista ne zameram, momcima svaka cast. A za vas „navijace“ nema nade. Vi ste izgubljene ovce koje su do juce bojkotovale regionalno takmicenje. Strahota. Bolje beton liga nego navijati za covicevog mutanta iz zeleznika. Lazete sami sebe bednici

    0
    0
    Odgovori
  10. Da, da, a poznato je da se do sad Partizan finansirao od prodaje kikirikija i semenki ispred Pionira, nikako od države. Sve što prima pare od države je ovako ili onako pod šapom političara, možete samo da se zavaravate da nije ovakvim glupim tekstovima. Pa svaki direktor škole i obdaništa u Srbiji je politički postavljen, a vi mislite da Partizan ima neku autonomiju?

    0
    0
    Odgovori
    • LAZES!!! Partizanovi glavni sponzori u poslednjih 20 godina… Mobtel (PRIVATNI), NIS (drzavni), Zepter (PRIVATNI), Igokea (PRIVATNI), MTS (drzavni), MB pivara (PRIVATNI)…
      A sponzori Evropske zvezde i evropskog FMP-a 2002-2006. NIS (drzavni), Postanska stedionica (drzavni), Telekom (drzavni), Parking servis (drzavni)… I od 2011-2015. JAT (drzavni), Diva (drzavna), Cacanska banka (drzavna), Beograd i R.Srbija, Idea (privatna), dakle svi sem JEDNOG sponzora za zadnjih 10-ak godina vama au DRZAVNI bili a Partizanu svi sem 2!!!!

      0
      0
      Odgovori
  11. Bolje i u beton ligu i ostati ono sto jesi, nego napraviti, kao neki, od kluba mutant frankenstajna i ubedjivati sebe da je to isti klub koji je postojao do 2011 godine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter