0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ U SVOM STILU: Cena karte je bila visoka za ovakvu vlažnost vazduha!

Objavljeno: 06.05.15 u 21:50

Posle pobede nad FMP-om u Železniku trener aktuelnog šampiona Srbije Duško Vujošević je imao zanimljivo izlaganje na konferenciji za medije.

Strateg Partizana je pozitivno govorio o ekipi FMP-a i rekao da je meč bio veoma interesantan za gledanje, jer u životu ‘nije sve samo crno i belo’.

– FMP Železnik ima dobar sastav, na raspolaganju dosta kvalitetnih igrača. Veoma su borbeni i često igraju sa četiri spoljna igrača. U odnosu na domaćina, teža utakmica bila je za nas jer je bilo normalno da dobijemo ovaj duel, ali je on došao u teškom trenutku posle Jadranske lige i pauze – rekao je Vujošević, a zatim rekao nešto i o kvalitetu samog meča.

– Igra nije bila loša, nije sve crno-belo, ima i drugih nijansi. Bilo je dosta akcija, a lepota košarke nisu samo zakucavanja i veliki broj poena. FMP nije ekipa protiv koje je lako igrati – izjavio je Vujošević.

Na pitanje zašto u hali nije bilo gledalaca trener Partizana je imao zanimljiv komentar.

– Vreme je bilo veoma teško, a možda je visoka cena karte za ovakvu vlažnost vazduha – u svom stilu rekao je Duško Vujošević.

Njegov kolega na klupi FMP-a Milan Gurović rekao je da je njegov tim mogao da iznenadi Partizan, ali da pojedini igrači imaju psihološku barijeru kada igraju protiv Partizana ili Crvene zvezde.

– Čestitam mojim momcima na solidnoj partiji, izgarali su i mislim da smo mogli da pobedimo. Ipak, kada se promaši osam zicera protiv Partizana male su šanse za trijumf. Zadovoljan sam igrom u odbrani, ali u napadu nismo dobro funkcionisali. Ne igraju dresovi, već igrači. Ukoliko žele da naprave nešto u karijeri, pojedinci moraju da igraju sa više samopouzdanja – rekao je posle meča Milan Gurović.

Ovde pogledajte fotogaleriju sa ovog susreta.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter