5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI: Ne moramo na more, pomozimo Partizanu!

Objavljeno: 06.05.15 u 16:48

Najverniji navijači Partizana, popularni Grobari na svom zvaničnom sajtu pokrenuli su akciju spašavanja Košarkaškog kluba Partizan.

Pristalice crno-belih su izdale saopštenje u kome pozivaju sve drugare da se ovog leta odreknu mora i kupovine automobila, već novac „posude“ za spas košarkaškog kluba, to jest saniranje duga od četiri milona evra. HotSport saopštenje Grobara prenosi u celosti:

– Navijači beogradskog Partizana, slavnog tima svima znana večno slavom obasjana. Nema više šta da se čeka,košarkaškom klubu smo ostali samo MI i moramo mu pomoći – odmah i sada.

Dug košarkaškog kluba je 4 miliona evra i mi u narednih mesec, dva moramo skupiti te pare,izmiriti sve dugove, dovesti ih na nulu, a klub preko leta nek obezbedi sponzore, napravi budžet i sa šampionskim ambicijama uđe u sledeću sezonu. Ako mislite da je 4 miliona evra puno novca koji moramo da skupimo za naš Partizan, znajte da bi skupili i 40 miliona evra da treba.

Svako, ali baš svako od nas mora da učestvuje u ovoj akciji. Studenti, radnici, političari, službenici, penzioneri, vojnici i svi navijači Partizana bez obzira gde se nalazili. Pa ne može i neće Partizan da propadne dok smo mi živi. Ima nas Čvorovića u Srbiji, RS, Crnoj Gori, Makedoniji, na Balkanu, Evropi i celom svetu.

Neću da idem ovo leto na more jer dajem 500 evra za KK Partizan. Prodaću auto i daću ga za KK Partizan. Pozajmiću 200 evra i daću ih mom Partizanu. Izvadiću pare iz šteka i daću 1.000 evra mom Partizanu. Primer će dati velikim donacijama i bivši košarkaši i treneri koji su napravili velike karijere u Evropi i NBA zahvaljujući svemu što su naučili u Partizanu.

Navijaci Partizana - Grobari

Nek naš glas stigne do svake kuće u celom svetu gde kuca i jedno crno-belo srce. Od svih vas koji čitate ovo očekujemo da bez izuzetka postavite ovaj proglas kod sebe na zid,da ga štampate i odnesete svakom partizanovcu kog poznajete da se svi uključe u akciju.

Pozivamo udruženje „Grobari za nas“ da preuzme organizaciju ove akcije i da jasno i precizno objave datum početka i završetka akcije kao i žiro-račun na koji ćemo uplaćivati novac.

Ovde za defetiste, kukavice i malodušne nema mesta. Ovo je vreme hrabrih koji hoće da pobede za naš Partizan i da mu vrate ljubavlju za svu radost koju nam je pružio.

Medijska priprema počinje od danas i u njom ćemo učestvovati svi mi zajedno. Svaki čovek nam je bitan, svako od vas koji čita ovo. Dobro osmišljenja, marketinški podržana, akcija nek traje zvanično mesec dana i u njoj u svim mogućim medijima nek se poziva da se donacijama pomogne našem Partizanu, a svako veče nek se objavi presek stanja, to jest koliko je para skupljeno.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I što je najvažnije, podržimo svi našeg Duleta Vujoševića, velikog i iskrenog borca za naš Partizan. Dok je našeg Duleta biće i Partizana!

hotsport.rs

0
1

5 Komentara

  1. Taj partizanski duh,to osećanje života i vrednosti se najbolje čita u ovom pozivu svim partizanovcima.Treba da se pridruži svako onaj kome je KK Partizan doneo radost,da podržimo Duleta i naš voljeni Partizan.Najmanje što mogu da učinim je da se pridružim i ovoj akciji,to je tako malo od svakog kome je Partizan u srcu. Partizanovci ne zaboravite velikani Jugoslavije i Srbije,španski borci osnovali su naš klub,oni se nikada nisu pitali da li treba da urade pravu stvar,oni su baš kao Danilović i Vujošević stvarali svoj put.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cccc… A sta vam govori to sto Partizan 13 godina osvaja titulu, 13 godina igra Evroligu, punio je ko zna koliko puta i Pionir i Arenu, prodao brdo igraca za pomenuti period, imao ‘sponu’ u vidu Obradovica koji je znao otkupiti i „igraca“ kao sto je Tepic, znamo svi i za tal sa Francuzima i razigravanje njihovih igraca (uz njihovo finansiranje)…….. i pored svega toga, minus od 4 milke???!!! Partizanovac sam (ali normalan) i NE DAM NIJEDAN DINAR! Ako bi neki kosarkaski klub u Evropi trebao biti profitabilan i ako neki klub treba da ostvaruje suficit svake sezone, to je Partizan! Ali kako pored javasluka koji traje tolike godine…

    0
    0
    Odgovori
  3. Najbolje da pare uplatimo na račun KK PARTIZANA. Tako je najbolje i najsigurnije. Ja ću se prvi odreći kafe,cigara,kladionice,izlazaka u narednih mesec-dva i te pare koje bi potrošio na „poroke“ i ostale ne potrebne stvari uplatiću za pomoć KK Partizanu.

    P.S. Ako treba odreću se kafe,cigareta,izlazaka za sledećih 20 godina samo da Partizan bude onaj stari i da opet igra EL.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter