0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINI GROMOVNICI: Rampa Kalinića i čupanje konstrukcije Cirbesa, kažu da se hala i dalje trese (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.15 u 12:10

Crvena zvezda i dalje slavi jedan od najvećih, ako ne i najveći uspeh u istoriji kluba, a još uvek se prepričavaju potezi sa četvrtog meča finalne serije protiv Cedevite.

U toku samog meča pisalo smo vam o nebeskom letu Nemanje Dangubića i ludoj trojci Čarlsa Dženkinsa, a bio bi greh kada bismo izostavili ova dva poteza zvezdinih uzdanica – Nikole Kalinića i Majka Cirbesa.

Popularni ‘Kalina’ već je navikao crveno-belu publiku na lude blokade, pre svega u polufinalnoj seriji protiv Partizana kojima je možda i usmerio seriju na Zvezdinu stranu, čime je i kupio simpatije navijača. Novom rampom protiv Cedevite u Zagrebu eksplodirao je deo dvorane privržen Crvenoj zvezdi.

Pred sam kraj meča, kada je već bilo poznato da će Zvezda osvojiti prvi prsten u istoriji odjeknula je još jedna bomba u zagrebačkom Domu sportova. Majk Cirbes tokom meča pokazao je koliko znači Crvenoj zvezdi, a dobru partiju krunisao je tako što je umalo polomio konstrukciju koša monstruoznim zakucavanjem.

Neki kažu da se dvorana i dalje trese od ovih udara Zvezdinih gromovnika…

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter