3
Evroliga

NAVIJAČI IZABRALI: Bjelica MVP Evrolige, još četvorica Srba među prvih pet!

Objavljeno: 30.04.15 u 17:43

Navijači su rekli svoje – krilni centar Fenerbahčea i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica najkorisniji je igrač Evrolige.

Bjelica je od fanova dobio 15,7% glasova, što uopšte ne čudi budući da igra sezonu iz snova, najbolju u karijeri. Košarkaška javnost u Srbiji ima još više razloga za zadovoljstvo, kao i selektor Aleksandar Đorđević, jer se među prvih petoro nalaze još četvorica srpskih reprezentativaca.

Na drugom mestu je Boban Marjanović iz Crvene zvezde sa 12,94% glasova, treći je Bogdan Bogdanović sa 9,74% (Fenerbahče Ulker), četvrti Miloš Teodosić sa 8,89% (CSKA Moskva), a peti Nikola Kalinić sa 6,78% (Crvena zvezda).

U top 10 po glasovima navijača su još Jan Veseli, Endru Gaudlok, Vasilis Spanulis, Jorgos Printezis i Emir Preldžić. Fener je MVP tim, nema šta. Naš Željko Obradović ima čak petoricu igrača na ovoj listi…

Dve najbolje petorke Evrolige, kao i najkorisniji igrač takmičenja, biće objavljeni na fajnal-foru u Madridu, koji se održava od 15. do 17. maja, piše B92.

Glasanje navijača ima 25% udela u ukupnim rezultatima, a preostalih 75% su glasovi novinara.

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter