5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ POBESNEO: Ubiše Marjanovića…

Objavljeno: 29.04.15 u 23:09

Na konferenciji za medije posle meča sa Cedevitom, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je vidno nervozan, kako zbog poraza tako i zbog kriterijuma suđenja, pre svega prilikom čuvanja Bobana Marjanovića.

On je vidno nervozan govorio o utakmici da je Cedevita zasluženo pobedila i najavio da njegov tim mora da bude mirniji kako bi došao do titule već u Zagrebu pre petog meča.

– Već u četvrtak je novi meč, a mi smo i dalje u prednosti. Cedevita je startovala kako je planirala, sa jasnom idejom kako da igra. Napravili su veliku prednost, borili smo se do kraja da smanjimo zaostatak. Moraćemo da budemo mirniji u sledećem meču i odigramo bolje kako bismo došli do boljeg rezultata – rekao je Radonjić posle utakmice, a zatim se osvrnuo na, po njemu, veoma loš i neujednačen kriterijum suđenja.

– Zadovoljan sam činjenicom da nemam nijednog povređenog igrača posle ovog meča. Igrali smo samo sa jednim centrom, zato se možda više insistiralo na Marjanoviću i tražili su se različiti načini da se on zaustavi. Ne mislim, video sam svojim očima da se pregrubo igralo na njemu. Nadam se samo da ćemo imati odnos sudija kao što je Cedevita imala u Beogradu. Nadam se i očekujem da će sve biti odlično, u svakom segmentu – istakao je strateg Zvezde.

– Ne komentaršišem suđenje, samo želeo da zaštitim igrače, i pokušaću da ostanem dosledan tome – zaključio je na kraju Dejan Radonjić.

hotsport.rs  

0
0

5 Komentara

    • Hahahahahaha vidi se da ste puni komopleksa!JE….E DULE PUDLUCU LOPOVSKU,COVEK JE SIPTAR NIJE MU MESTO U SRBIJI!KRAJ,JA SE DALJE NECU RASPRAVLJATI!POZDRAV DOVIDJENJA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter