8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEVIĐENA PODRŠKA: Malobrojne Delije dominirale u Domu sportova u Zagrebu! (FOTO)

Objavljeno: 29.04.15 u 22:56

Iako je juče bilo reči o tome da će Delije biti nepoželjne u zagrebačkoj dvorani tokom meča između Cedevite i Crvene zvezde, oko 50-ak pristalica crveno-belih boja potpuno su nadjačale domaću publiku i bili neprekidna podrška svojim ljubimcima.

Izabranici Dejana Radonjića nisu večeras odigrali utakmicu na zavidnom nivou, ali su zato imali podršku kakvom se retko koji tim može pohvaliti. U sred glavnog grada Hrvatske, na meču finala regionalnog košarkaškog takmičenja tokom svih 40 minuta orila se pesma podrške Crvenoj zvezdi i Srbiji i pored toga što je grupa Delija bila nekoliko puta manje brojna u odnosu na domaću publiku.

Imali su i navijači Cedevite podršku i organizovano navijanje, ali je sve ostalo na pukom proslavljanju koševa, dok je prava pesma dolazila iz ćoška dvorane, od strane Zvezdinih pristalica.

Čelnici hrvatskog tima najavili su da Delija neće biti u dvorani, koji su se u njoj ipak našli. Videćemo da li će ista situacija biti i sutra, kada će Zvezda imati meč-loptu za osvajanje šampionskog prstena ABA lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

hotsport.rs  

0
0

8 Komentara

  1. Alo tumbasi, je l’ vidite vi ovde neku zastavu delija?
    Delije bojkutu aba ligu, a pojedinacno, moze da prati ko hoce i niko ne moze to da mu ospori ili zabrani

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je neviđena to teško, Grobari su išli u ZG i na rukomet i na košarku, i to u vreme kada na ABA ligu niko nije smeo ni da pomisli, a kamoli da je igra.

    0
    0
    Odgovori
  3. Stara garda, pravi navijaci sa pravim pesmama, kulturno i dostojanstveno. Konacno da se opet osetim ponosnim na navijace zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  4. @DUX
    Mozda bojkotuju Delije ali nisu svi Zvezdasi u toj grupi…samo sto si ti idiot i ne mozes da shvatis to…zakljucujem po tome za koga navijas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter