4
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

UPOZORENJE DELIJAMA: Navijači Crvene zvezde nisu dobrodošli u Zagrebu!

Objavljeno: 28.04.15 u 22:30

Crvena zvezda vodi sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige i sutra će gostovati u Zagrebu Cedeviti u trećem meču, pa su čelnici hrvatskog kluba uputili upozorenje navijačima crveno-belih.

Ulaznice se nalaze u slobodnoj prodaji na blagajnama zagrebačkog Doma sportova, ali navijači Crvene zvezde neće biti dobrodošli na tribinama tokom ovog duela. Takođe, pojavila se informacija da je 20 Banjalučana, navijača Zvezde, preko jedne turističke agencije iz BiH, za svega četiri evra stiglo do karata za meč, kao i da zainteresovanih ima i u Srbiji. Zbog toga su se oglasili iz zagrebačkog kluba.

– Ako se i priča o tome, čisto sumnjam da je istina. Ko je toliko lud da sa dvadesetak ljudi dođe u Zagreb? To moraju biti neki supermeni! Ali mi se spremamo za svaki mogući scenario, pa i za taj, samo im savetujem da ne dolaze ako zaista tako nešto imaju na umu. Već na ulazu, navijači Zvezde sa obeležjima bili bi zaustavljeni, a ukoliko bi se i bez klupskih znamenja oglasili u dvorani provociranjem, hrvatski specijalci bi ih izbacili napolje. Uostalom, već na granici naša policija bi pratila moguće izgrednike, huligane – kaže Igor Jagić, portparol KK Cedevita, a prenosi ‘Alo’.

On je objasnio da će Zvezda imati 50 karata za prijatelje kluba, ali i rekao kako ne bi valjalo ako bi oni počeli organizovano da navijaju za svoj klub.

– Znate kako, ako neko od njih uzvikuje ‘Zvezda, Zvezda’ nije problem. Sve dok to ne bi postalo organizovano navijanje. Zamislite da je naš predsednik u ‘Pioniru’ palio ‘bengalku’? Kako bi prošao? Samo, to su korektni ljudi, odnosi dva kluba su odlični. Naša publika je miroljubiva, nemamo organizovanu navijačku grupu poput, recimo, Dinamovih ‘Bed blu bojsa’. Ni njih ne očekujem u sredu u dvorani. U svakom slučaju, cilj našeg kluba je da se vidimo u Beogradu na petoj utakmici – dodao je Jagić.

Treći meč između Cedevite i Crvene zvezde igra se u sredu od 20:30h, a srpski klub vodi sa 2:0 u seriji.

hotsport.rs  

0
0

4 Komentara

  1. I onda se zagovara regionalna fudbalska liga!Kako kad se nemoze garantovati bezbednost 50 ljubitelja KKCZV a kamoli Delija i ostalih u fudbalu.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter