1
Evroliga

ZATO JE BOGDAN POSTAO TAKAV IGRAČ: Evo ko ga je ‘ubijao’ 1 na 1! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.15 u 19:10

Nekako je praksa da bivši igrači KK Partizan nikada ne zaboravljaju crno-bele i da taj klub doživljavaju kao porodicu. Poslednji u nizu stranaca koji se oglasio na društvenim mrežama i prisetio vremena provedenog u Beogradu je Kurtis Džerels. A prisetio se i Bogdana Bogdanovića!

Džerels je na Instagramu postavio fotografiju sa Bagdanom sa zajedničke večere. Iako se po njoj može zaključiti: ‘Al se nakad dobro jelo baš… ‘, hteo je da poruči nešto sasvim drugo:

– Pre pet godina mi je rekao da će ’razvaliti’ sve ako mu budu dali šansu. Pet godina kasnije, izabran je kao pik u prvoj rundi NBA drafta i ide na Fajnal-for Evrolige. Sve to je zato što sam ga ’ubijao’ na treninzima u duelima jedan na jedan. Sve si to zaslužio radom. Volim te i ponosan sam na tebe, brate – napisao je Džerels na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen
Foto: Instagram printscreen

Istu fotografiju podelio je i Bogdan na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, uz komentar:

– Moj veliki brat iz Partizana! Nismo imali mnogo vremena da igramo 1 na 1, ali večera je bila ok ovoga puta – napisano je.

Izgleda da je na hranu ipak mislio Bogdan… Podsetite se nekih skorašnjih maestralnih poteza…. Ili još jedne lude trojke...

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter