0
Evroliga

HEROJ PRINTEZIZ: Bog je želeo da uđe (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.15 u 09:12

Košarkaši Olimpijaksoa na magičan način izborili su plasman na Fajnal for Evrolige pošto je Printezis bio brži od sirene i bolji od Barselone.

– Dao sam koš za trijumf u poslednjoj sekundi, prošli smo na F4 i sve to desilo se na moj imendan, tako da hvala bogu! Za poštovanje je to što smo se ponovo plasirali na fajnal-for, ali još veće priznanje zaslužujemo što smo ekipu kakva je Barselona dobili tri puta za šest dana – rekao je Printezis heroj pobede atinskih crveno-belih koji su slavili rezultatom 71:68 i prolaz nakon trijumfa od 3:1 u seriji.

– Kada mi je lopta došla u ruke, nisam imao vremena da razmišljam, samo sam šutnuo, a bog joj je pomogao da uđe. Glavni razlog zašto smo tu gde jesmo jeste jak karakter, možemo da pobedimo bilo koji tim – istakao je Printezis.

Vasilis Spanulis ponovo je predvodio svoj tim u velikoj pobedi sa 17 poena i 5 asistencija.

– Zaslužili smo plasman i jedva čekam fajnal-for. Dokazali smo da možemo da pobedimo svakoga, ne samo u jednom meču, već i u seriji. Prekretnica je bila poraz u prvoj utakmici – bili smo frustrirani zbog loše igre i to nam je povredilo sujetu. Barselona je odličan tim i moraš da budeš vrlo jak kako bi ih pobedio tri puta u nizu. Uprkos finansijskoj krizi u Grčkoj i razlici u budžetu u poređenju sa drugim timovima, Olimpijakos je i dalje tu – mi smo ujedinjena grupa sa jasnim ulogama u timu i sa mnogo ljubavi – oduševljen je Spanulis

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter