2
AdmiralBet ABA Liga

NOVI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Crno-belima preti nova zabrana dovođenja igrača!?

Objavljeno: 21.04.15 u 15:21

Nakon što je ostao bez plasmana u Evroligu i naredne sezone, košarkaški klub Partizan nalazi se pred novim problemom. 

Naime, prema poslednjoj presudi FIBA donetoj još krajem decembra, a obelodanjenoj ovih dana, KK Partizan će morati bivšem igraču Dejanu Musliju da isplati oko 156.000 evra. 

Podsetimo, Musli je u avgustu prošle godine napustio redove Partizana koji je tada navodno pristao na uslove raskida, međutim kasnije se slučaj izjalovio pa je i sam trener Duško Vujošević najavio mogućnost da će Musli tužiti klub kod BAT.  

Musli BAT

Kako postoji dokaz da je odluka o Partizanovoj obaveznoj isplati doneta još 18. decembra (fotografija iznad), očigledno je da je proces već tada bio u toku, odnosno da Musli i klub nisu pronašli zajednički jezik. 

Kako trenutno stvari stoje, Partizan bi zbog ovog problema i sledeće sezone mogao da se nađe pod eventualnom blokadom BAT, što bi moglo da ga onemogući u dovođenju novih igrača. 

Podsetimo, i sportski direktor Dragan Todorić je najavio radikalne poteze na kraju sezone, što potvrđuje u kakvoj situaciji se nalazi KK Partizan.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. TO STO PARTIZAN NI OVE GODINE NE IGRA EUROLIGU NIJE NISTA STRASNO . PA CIGANI JE NISU IGRALI PETNAEST GODINA > HA HA HA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter