7
Košarka

FOTO: STARSPORT

OSTAJE LI VILIJAMS U ZVEZDI? Nije rekao NE… (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.15 u 20:27

Markus Vilijams je u poslednjoj od četiri utakmice polufinalne plej-of serije sa 17 uzastopnih poena krajem treće i početkom četvrte deonice pokazao zbog čega je doveden u Crvenu zvezdu.

Osvojen Kup Radivoja Koraća, plasman u Top 16 fazu Evrolige, obezbeđeno učešće i naredne sezone u elitnom evropskom takmičenju, sve to je prilično zadovoljilo Zvezdinog Amerikanca.

– Zadovoljan sam i pobedom i svojom igrom, ali i celom sezonom. Mislim da igram jednu od boljih i gladan sam pobeda, svih onih koje nisam mogao da imam, rekao je Vilijams između ostalog neposredno posle sinoćnjeg meča, prenosi Vilijasove reči portal Srbija Danas .

Lucidni plejmejeker je u razgovoru sa novinarima otkrio i šta posle svega misli o velikom rivalitetu Crvene zvezde i Partizana, uporedio ga je sa dvobojem Panatinaikosa i Olimpijakosa odnosno duelom američkih koledža Djuka i Severne Karoline.

O tome da li bi mogao da ostane u crveno-belim redovima i naredne sezone, Vilijams je rekao:

– Rano je da pričamo o tome. Sada sam fokusiran na ono što nas čeka, ali… Vreme će dati odgovore na mnoga pitanja.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Obelodanili se budzeti i plate igraca cz i partizana.. Kad se saberu sve plate igraca u cz imaju za 200 hiljada manje godisnje… Uz to dule uzima mnooogo vecu platu od deje.. To kukanje duleta preko medija je samo pravljenje pritiska na zvezdu i drzavu… Ima se para u oba kluba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter