5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Na poluvremenu nam je nestala cela uprava, niko ne zna gde su!

Objavljeno: 18.04.15 u 23:19

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić zaintrigirao je javnost izjavom da je uprava kluba nestala na poluvremenu utakmice u Pioniru i da niko ne zna gde su.

– U halu smo ušli sa članovima uprave kluba koji su sedeli iza naše klupe. Na poluvremenu su nestali i mi ne znamo gde su i šta se sa njima desilo. Eto, bar smo im pobedu doneli i malo ih obradovali – rekao je Dejan Radonjić, a onda se osvrnuo i na utakmicu.

– Odigrali smo sjajn meč. Možada i najbolji u ABA ligi. Bila je to evroligaška partija mojih igrača i ja im čestitam na tome. Idemo dalje, novi meč je već sutra, treba da odmaramo.

Partizan je kasnije saopštio da je uprava Crvene zvezde napustila halu posle molbe crno-belih da vođe Delija koje su bile sa njima napuste dvoranu.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. Bile su tri vođe Delija u hali…. i remetile su im navijanje jer su nadjačavali hor bečkih dečaka. NA KOLENA BRE PI.KICE !! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  2. KOGA CES TI U HITNU DA SALJES????????TI BRE NI NA UTAKMICI NISI BIO….IDITE BRE IGRAJTE RAGBI A NE KOSARKU U ONOM VASEM LAVORU…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Зар нисте рекли да само буду навијачи ФМП-а прве две, а друге две само навијачи Партизана, каква сад управа или симпатизери, или рођаци, ако значи нико, онда мора да буде нико, јер идући пут нека уђе било ко са стране ФМП-а неће му помоћи ни жандармерија ни војна полиција, већ ће изаћи ал у колима хитне помоћи, то нека зна сваки навијач ФМП-а !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter