1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOBI MARJANOVIĆ: Možemo da uzvratimo brejkom

Objavljeno: 16.04.15 u 09:11

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone, sjajni centar Boban Marjanović, uveren je on i njegovi saigrači mogu da odgovore na trijumf Partizana u sredu rezultatom 70:68.

Kao što je poznatno, crno-beli su bili na odličnom putu da prokockaju dvocifrenu prednost u drugom meču polufinalne serije ABA lige.

Ipak, rampom Milutinova, „Parni valjak“ je na kraju uspeo da dođe do zlata vredne pobede.

Centar crveno-belh Boban Marjanović uveren je da uprkos tome njegov tim može da pobedi u narednom meču i tako da uzvrati brejk i povrati prednost domaćeg parketa.

– Mislim da smo malo lošije ušli u meč nego što smo to učinili u prvom duelu. Partizan je to iskoristio, igrao je veoma dobro, njihova borba je neosporna, ali imalo smo šanse i da sve to vratimo u zadnjem minutu – rekao je Marjanović.

Centar Zvezde, MVP Top 16 faze Evrolige, nije bio na prepoznatljivom nivou ubacivši samo dva poena uz pet uhvaćenih skokova.

– Sada moramo da odgledamo snimak, da vidimo gde smo grešili i da se dobro pripremimo za sledeću utakmicu koja dolazi. Biće naravno srećo, ali definitivno moramo bolje – rekao je Marjanović i naglasio:

– Takođe, smatram da je domaćin teren jako bitan u ovakvim serijama. Mi smo njima dozvoli šansu i oni su je iskoristili, ali ako su oni slavili pobedu na našem terenu pokušaćemo i mi na njihovom. Rezultat je 1:1, tako da niko nema prednost – apostrofirao je centar crveno-belih.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Do juče niste ni razmišljali o tome,mislili ste da ste nepobedivi.
    Eto,danas se ne bih kladili da ćete proći u finale ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter