2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Partizan kompletan i sa prvim centrom napada Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.15 u 20:25

Partizan je sinoć izgubio u prvom meču polufinalne serije od Crvene zvezde sa 73:64, ali je više od toga navijače crno-belih zabrinula povreda prvog centra i možda i jedinog igrača koji može da odgovori Bobanu Marjanoviću ispod koša – Nikole Milutinova.

Tokom celog današnjeg dana se pisalo i govorilo o toj povredi i hoće li Milutinov biti u stanju da zaigra večeras. Čak su i lekari preporučivali da ne igra, jer njegova rožnjača oka loše reaguje na svetlost, kao i da centar i dalje oseća bolove, ali iz Pionira stižu drugačije vesti.

Nikola Milutinov je na zagrevanju i kako deluje on je spreman da zaigra večeras protiv Crvene zvezde i pomogne Partizanu da dođe do toliko željenog brejka. Pravi odgovor daće nam utakmica koja počinje u 21h, ali po svemu sudeći Milutinov će biti na u sastavu za ovaj drugi meč.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Lepo ja kažem pič.ica se folira. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter