0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Poštujemo Partizan, još ništa nije gotovo!

Objavljeno: 14.04.15 u 23:33

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić zadovoljan je pobedom svog tima u prvom meču plje-ofa ABA lige protiv Partizana.

– Očekivao sam veliku borbu. Od samog početka smo krenuli sa dobrom odbranom i stekli prednost koju smo znali da čuvamo. Nažalost, u trećoj četvrtini je došlo do pada u našoj igri što je iskusna ekipa poput Partizanove to znala da iskoristi i istopi našu prednost. Na vreme smo se trgli, trojkama i ulazima uspeli smo da se ponovo odlepimo i završimo posao protiv Partizana. Naravno, ne mislim da je plej-of serija završena, cenimo rivala i sutra moramo da odigramo još bolje ako želimo da ponovo pobedimo – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Najbolji igrač crveno-belih Boban Marjanović imao je večeras nešto manju minutažu, a Dejan Radonjić je istakao da ga nije čuvao za sutrašnji meč.

– To nije istina. Mi nemamo taj luksuz da protiv jake ekipe kakav je Partizan nekog odmaramo. Nešto manja minutaša Bobija je bio deo taktike. Želeo sam da Cirbes juri Mačvana koji izlazi visoko da da blok. To se ispostavilo kao dobar plan. Marjanović je igrao koliko je to bilo potrebno i doneo je ono što se od njega i tražilo – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter