5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ZVEZDE UVEREN: Favoriti smo u meču s Partizanom, ali neće biti lako (ANKETA)

Objavljeno: 12.04.15 u 11:42

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović uveren je da su crveno-beli favorit protiv Partizana u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige.
Mitrović je istakao da uprkos svemu tome ekipi Crvene zvezde neće biti nimalo lako da dođe do željenog cilja i plasmana u finale.

– Poznato je koliko su utakmice protiv Partizana bitne i šta donose, ali i šta uzimaju, posebno kada se radi o završnici takmičenja. O Partizanu smo razmišljali još pre meča protiv Panatinaikosa i fokusirani smo na odlučujuće mečeve. Neće biti nimalo lako, ali verujemo u uspeh – rekao je Mitrović, prenosi Tanjug.

Krilni košarkaš naglasio i da je ekipa Duška Vujoševića mečeve protiv Zvezda dočekuje u odličnoj formi.

– Rezultati ove sezone nam daju za pravo da možemo sebe da nazovemo favoritima u duelima sa Partizanom, ali to ne mora ništa da znači. Crno-beli su kompletirali ekipu, pojačali se iskusnim i kvalitetnim igračima i igraju sve bolje. Partizan polufinale dočekuje u dobroj formi, ali i mi smo jaki i očekuje nas velika bitka –  veruje kapiten crveno-belih.

Mitrović smatra da je njegovom timu mnogo značio trijumf nad Panatinaikosom na oproštaju od Evrolige.

– Meč protiv Panatinaikosa nije imao rezultatski značaj, što se nas tiče. Ipak, drago mi je da smo pobedili veliki tim, koji je imao imperativ kako bi se plasirao u četvrtfinale Evrolige. Na najbolji mogućni način završili smo sjajno učešće u najjačem evropskom takmičenju i dokazali da nismo slučajno u Top16 fazi – zaključio je Mitrović.

Mitrović je apelovao na najvatrenije navijače oba „večita rivala“ da utakmice prodju bez incidenata i u duhu fer-pleja.Prvi duel polufinala plej-ofa Jadranske lige izmedju Crvene zvezde i Partizana igra se u utorak 14. aprila.

Potsetimo, košarkaš Partizana Edo Murić smatra da Partizanu neće biti lako u „večitom derbiju“.

Ko će pobediti u polufinalu ABA lige, Crvena zvezda ili Partizan?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. Vi ste ku.ac na biciklu a ne favoriti…polomicemo vas kao casu jer je smradonjic i cigani zajedno kompleksas…3-0 ili eventualno 3-1 za PARTIZAN…NAPRED PARTIZANE DO NOVOG ŠAMPIONSKOG PRSTENA…

    0
    0
    Odgovori
    • Ko je kompleksas vidi se iz tvog teksta… bitno je da ste Vi Grobari GOSPODA… psujemo se pljujemo se stipamo se davimo se bijemo se bodemo se pucamo se Dule Tegi Biki Sandra i grupa JNA… prijatno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter