0
Evroliga

FOTO: twitter.com/paobcgr

ATINJANI U PROBLEMU: Zvezdaši odmah priskočili u pomoć (FOTO)

Objavljeno: 09.04.15 u 16:13

Nesvakidašnja scena desila se danas ispred hotela ‘Metropol’ gde su odseli košarkaši Panatinaikosa pred večerašnji duel poslednjeg kola TOP 16 faze Evrolige protiv Crvene zvezde.

Naime, košarkaši Panatinaikosa su krenuli na trening autobusom, koji se međutim pokvario. U takvoj situaciji crveno-beli su se pokazali kao odlični domaćini i veoma brzo su adekvatno reagovali. Pozvali su sedam taksi vozila kojima su visoki i krupni košarkaši i stručni štab kluba iz Atine brzo prevezeni do Pionira.

Ekspedicija ‘zelenih’ koji predvodi trener Duško Ivanović na trening je stigla samo sa pet minuta zakašnjenja, pa je šteta minimalna. I pored toga rukovodstvo Crvene zvezde je odmah uputila pisano izvinjenje u vidu dopisa Panatinaikosu.

Meč u kojem će PAO igrati na sve ili ništa, pošto im samo pobeda odgovara za prolaz u četvrtfinale, a Zvezda pokušati da se što časnije oprosti od Evrolige igra se večeras u hali Pionir sa početkom u 20:45h.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter