4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:HOTSPORT.RS

ZVEZDINA LEGENDA: Bilo bi mi krivo da nisam bio u Partizanu, tamo su ljudi lojalni i bolji (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.15 u 09:11

Jedno od najvećih imena koje je ikada igralo u košarkaškom klubu Crvena zvezda, bez dileme, jeste i čuveni Zoran Moka Slavnić, u superlativima je govorio o najvećem rivalu tog kluba, o Partizanu.

Legendarni Slavnić istakao je da bi mu bilo „krivo da nije bio u Partizanu jer je još za vreme igračkih dana video razlike u kvalitetu ljudi, u dobroti i svemu ostalom“.

Evo šta je tačno rekao Slavnić i verovatno na sebe navukao gnev Delija, ali i simpatiju Grobara. 

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Moko bio si dobar igrac ali si los covek ,neradiš od 1995 ,20god.jel si lenština i niko te nece.
    Dao si sinu ime po ZVEZDI a sad je pljuješ bruka…

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok je igrao u Zvezdi strašan igrač, dobar saigrača, ljubimac navijača….. Sad je već psihički nestabilan i vaspitao je sina da bude ološ i kriminalac, tako da mu sad priliči taj lopovski klub o kom govori. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. kkcz koja je zamrznuta pa uspavana malo igraca i legendi ima pout slavnica i duce simonovica . pre njih i posle njih to su sve isforsirane-medijski naduvani igraci i legende . najbolji primeri su : kapicic , radovic , rakocevic posle njih skoro nikog i nema …………. slavnicu , ovo je dobro da ovi sto klub nemaju i NE znaju za koga navijaju a vecina ni rodjena nije bila … sve im se svelo na covicevu zvezdu iz beogradskog predgradja-zeleznik . TI SVE O NJIMA JASNO, JEDNOSTAVNO i TACNO RECE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter