3
AdmiralBet ABA Liga

SKANDALOZNO: ABA dodatno udarila na Partizanovu kasu, da li je poruka uoči plej-ofa?

Objavljeno: 02.04.15 u 20:27

Regionalna košarkaška ABA liga objavila je danas da je Partizan dodatno kažnjen zbog neprimerenih izjava trenera Duška Vujioševića na konferenciji za medije posle utakmice sa ekipom podgoričke Budućnosti.

– Direktor lige doneo je odluku da se KK Partizan kazni sa 6.000 evra zbog izjava trenera Vujoševića na pres konferenciji 27. marta o vođstvu lige i o samoj ligi kojima je nanesena šteta sponzorima i imidžu lige, navodi se na sajtu regionalnog takmičenja, prenosi Tanjug.

Na konferenciji za medije u hali Pionir Vujošević je rekao da je utakmica protiv Budućnosti u Podgorici pokazala da aktuelno rukovodstvo ABA lige nije u stanju da vodi regionalno takmičenje i da ligu „vodi grupa privatnika sumnjivog morala“.

Posle meča u Podgorici, u kojem je Budućnost pobedila Partizan rezultatom 85:79, Vujošević je kažnjen sa 6.000 evra zbog izjava u medijima o suđenju, dok su zbog tehničkih grešaka sa po 100 evra kažnjeni igrači crno-belih Edo Murić i Aleksandar Pavlović.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Ništa skandaloznog ,kako tendenciozno najavljuje naslov, ovde nema. Sećam se da sam još kao dečak, pre 30 godina, kada sam zavoleo košarku, gledao gospodu i na parketu i pored parketa. Ovo danas je čist primitivizam što rade i Vujošević i Čović. Neka plaćaju kazne koje bi trebalo i veće da budu. Zašto recimo Milojević ili Radonjić ili Đokić ne plaćaju kazne?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter