0
Košarka

NBA: Grifin ubacio 40, GSV odneo pobedu, Detroit bolji od Hoksa (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.15 u 08:22

U nastavku takmičenja u NBA ligi noćas je na repertoaru bilo svega četiri utakmice.

Veče je počelo u Njujorku u kojem je Bruklin pobedio gostujuću Indijanu, zahvaljujući sjajnoj roli Bruka Lopeza koji je ubacio 24 poena i uhvatio 11 skokova u borbi dva tima za plej-of.

 Ekipa Atlante Hoks već je overila plasman u plej-of, a gotovo da ne postoji ni teoretska šansa da bilo koji tim prestigne Hokse na čelu Istoka. Noćas je Atlanta poražena od Detroita, blistao je Andre Dramond sa 22 poena i 13 skokova.

U četiri noćašnja meča stala je i repriza prošlogodišnjeg finala u kojoj su Sparsi bez većih problema pobedili Majami u Amerikan Erlajns Areni.  Kao i obično ove sezone na visini zadatka bio je Kavaji Lenard koji je ovog puta ubacio 22 poena.

U poslednjoj utakmici večeri, Golden Stejt Voriorsi nisu dozvolili Klipersima da postanu jedini NBA tim koji ih je ove sezone dva puta pobedio. Stef Kari je radio šta je hteo, na kraju je ubacio 27 poena i njegov tim je ukrao pobedu uprkos sjajnoj roli Blejka Girifna koji je nanizao čak 40 poena.

Rezultati:

Bruklin – Indijana 111:106
Detroit – Atlanta 105:95
Majami – San Antonio 81:95
LA Klipers – Golden Stejt 106:110 

 hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter