0
Košarka

NBA: Dvejn Vejd do 40, Vestbruk do 33 (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.15 u 08:35

U nastavku takmičenja u NBA ligi noćas je na parketima najjače svetske košarkaške lige odigrano čak devet mečeva.

 NBA maraton je počelo još sinoć u Vašingtonu, u kojem su Roketsi stigli do pobede zahvaljujući 25 poena Džejmsa Hardena.

Nakon toga Bruklin Netsi nastavili su jurnjavu za mestom koje garantuje plasman u plej-of pobedom nad LA Lejkersima. Fantastičan je bio Bruk Lopez sa 30 poena i 11 skokova. 

Entoni Dejvis je sa 28 poena predvodio Pelikasne do trijumfa nad Minesotom za koju je Endru Vigins ubacio 20 poena.

Klivlend Kavalirsi su na jedvite jade pobedili 76erse na svom terenu. Sjajni Lebron Džejms je ubacio 20 poena u 16 uzastopnom trijumfu Kavalirsa u svojoj Kviken Louns Areni. Kevin Lav je zaradio povredu leđa.

Dok Rivers sa svojim Klipersima vratio se noćas u svoj bivši dom, TD Garden, na okršaj sa bivšim klubom Boston Seltiksima, koje je potukao do nogu. Veče za ponos imao je Džej Džej Redik sa 27 poena uz odlične procente šuta iz igre.

 

 A onda sjajan meč u režiji Detroita i Hita, i veliki dvoboj između Redžija Džeksona i Di Vejda. Plej Pistonsa je bio sjajan sa 31 poenom i 9 asistencija, ali je trijumf upisao Majami zahvaljujući Vejdu koji je ubacio rekord sezone od 40 poena.

San Antonio Sparsi su nadigrali Memfis, uz fenomenalnu rolu Kavajija Lenarda koji je pored 25 poena proknjižio i 10 skokova. 

Indijana je nastavila poteru za plej-ofom pobedom nad Dalasom. Odličan je bio Si Džej Majls koji je ubacio 28 poena uz šut iz igre 9-12.

I na kraju Oklahoma je stigla do velikog preokreta u meču sa Finiksom, u kojem je gubila sa čak 20 poena razlike, ali je na kraju stigla do trijumfa.  Novu fenomenalnu rolu pružio je MVP kandidat Rasel Vestbruk, koji je ubacio 33 poena uz 9 skokova i 6 asistencija.

 Rezultati:

Vašington Vizards – Hjuston Rokits 91:99
Bruklin Nets – Los Anđeles Lejkers 107:99
Nju Orleans Pelikans – Minesota Timbervulvs 110:88
Klivlend Kavalirs – Filadelfija 76ers 87:86
Boston Seltiks – Los Anđeles Klipers 106:119
Majami Hit – Detroit Pistons 109:102
Indijana Pejsers – Dalas Meveriks 104:99
San Antonio Spars – Memfis Grizlis 103:89
Finiks Sans – Oklahoma Siti Tander

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter