4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Trojka koja je raspršila srpski san o dva učesnika u Evroligi i zakazala derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.15 u 22:30

Košarkaši Partizana vodili su tokom celog meča u Podgorici, ali su na kraju halu Morača napustili pognute glave. Imali su crno-beli prednost većim delom meča, ali su u poslednja tri minuta utakmice dopustili Budućnosti da napravi preokret i slavi. Junak pobede Podgoričana bio je Amerikanac Rejnolds koji je pogodio nestvaran šut za tri poena 30 sekundi pre kraja (na snimku 12:05 minut).

Ovim pogotkom bek crnogorskog tima je zakazao srpski „večiti derbi“ u polufinalu ABA lige i raspršio je srpski san o dva predstavnika u Evroligi sledeće sezone.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Koja Crvena zvezda brani srpstvo.Pa ona je ugasena da bi joj se otpisali dugovi,postoji samo fmp a ova sad cz je fantomski klub koji samo postoji ovde.Ko o cemu komsinica o postenju a o brendu mozete da pitate prvaka Evrope Makabi i njihove navijace koji su se cudili Koji ste klub sad Vi prvi put smo culi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato hrvati imaju dva predstavnika u polufinalu. Napred Zvezdo u odbranu Srpstva ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter