0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SALE NACIONALE: Voleo bih da Teo osvoji EL, ali setite se Partizana i 1992! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.15 u 17:25

Aleksandar Đorđević uvek i svuda privlači pažnju. Bio je najbolji kao igrač, a stazama uspeha nastavlja i kao selektor Srbije. U opširnom intervjuu za španski As otkrio je dosta zanimljivih stvari.

Evroliga polako ulazi u završnicu, koga Sale vidi kao favorita.

– CSKA, Barselona, Real i Olimpijakos su favoriti za plasman na F4. Ranije sam rekao Panatinaikos, ali sam ga zamenio sa drugim grčkim timom. Fenerbahče može da bude iznenađenje, ali je Obradović dao neke jake izjave pre par nedelja, tako da on verovatno vidi nešto što mi ne vidimo – rekao je Đorđević.

A koga priželjkuje na tronu sa pobedničkim peharom?

– Voleo bih da to, zbog mog kapitena, bude Miloš Teodosić i CSKA. Odličan su tim.  Sada imaju Kirilenka koji je odličan igrač, pametan momak i koji dobro razume svoju ulogu.

Ipak, teško je odrediti jasnog favorita. I 2012. i 2013. su bili favoriti, pa je pošlo naopako…

– Pre 23 godine se dogodilo isto, svi su videli Huventud kao šampona, a onda se dogodilo čudo. Postigao sma onu trojku i sve se prokrenulo. Isto se dogodilo i Moskovljanima sa Printezisom i Olimpijakosom. Možemo mi da sedimo i da pravimo razne teorije, ali tako se dogodi jedan šut i “ćao” – zaključio je Đorđević.

 

Sale nacionale je Špancima još govorio i o revijalnoj utakmici Partizana, nedavno održanoj.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter