2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN BEZ PODRŠKE U PODGORICI: Budućnost ne želi Grobare u ‘Morači’

Objavljeno: 18.03.15 u 09:53

Košarkaši Partizana vrlo lako bi mogli da ostanu bez podrške u meču sa podgoričkom Budućnosti u ABA ligi, u utakmici koja će odlučivati konačni raspored timova pred plej-of regionalne lige.

Za sada, još uvek nije poznato koliko će karata će biti u slobodnoj prodaji, ali iz Budućnosti najavljuju da neće biti razmene ulaznica između klubova.

Takođe, za ovu utakmicu će biti štampane posebne ulaznice za sve vlasnike godišnjih karata, koji imaju rok do petka da ih preuzmu, u zavisnosti od njihovog broja biće poznat i broj karata koji će moći da se kupi na glagajnama.

– Kako smo zbog izuzetno zahtevne organizacije, koja predviđa specijalne mere obezbeđenja, prinuđeni na drugačiji način funkcionisanja, gledaocima će biti onemogućen ulaz sa bilo kojom vrstom klupskih godišnjih karata, osim kartama posebno izrađenim za ovu utakmicu – poručili su iz uprave KK Budućnost.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Nema veze sto nema grobara…podavicemo vas u tom vasem potoku „moraci“ kao pilice…NAPRED PARTIZANE DO NOVOG SAMPIONSKOG PRSTENA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter