0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

NOVI PLEJ ODUŠEVLJEN GROBARIMA: ‘Kada sam ispalio prvi šut znao sam da će navijači poludeti’!

Objavljeno: 16.03.15 u 20:35

Nova uzdanica navijača Partizana je Džoš Akojon, a sudeći po prvoj zvaničnoj utakmici plejmejker nigerijskog porekla mogao bi da bude jedan od novih ljubimaca crno-bele publike.

U svojoj prvoj utakmici novi plejmejker Partizana zasijao je i u velikom stilu najavio svoje mogućnosti. Postigao je 16 poena za samo 13 minuta na parketu, uz šut za tri poena 4/6. Posle meča Akojon je izjavio da su Grobari najbolji navijači na svetu, a onda i pojasnio svoju izjavu.

– Kada sam ‘ispalio’ prvi šut, dok je lopta letela ka košu, znao sam da će ‘poludeti’ ako pogodim. Nisam razmišljao šta će biti ako budem neuspešan, jer sam osetio da ide u metu. Zaista je neverovatan osećaj kada znate koliko vas ljudi podržava, ne samo mene, već ceo tim – oduševljeno je pričao Amerikanac nigerijskog porekla.

Otkrio je i ko mu najviše pomaže da se što pre uklopi u sastav. Vrlo zanimljiv je bio nadimak za Mačvana.

– Mnogo su mi pomogli saigrači. Saša (Pavlović), Mek (Mačvan), Dragan (MIlosavljević) sve vreme komuniciraju sa mnom, kažu mi da se smirim, da nema razloga za pritisak i da će sve doći na mesto. Zaista pomaže kada imate takve igrače pored sebe – rekao je Džoš Akojon. 

Podsetite se nekih od njegovih sjajnih poteza i pogođenih šuteva protiv Zadrana.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter