0
Košarka

OVO STVARNO BOLI: ‘Glumac’ Fernandez sada je zaista stradao, uz frakturu nosa dobio je i poster! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.15 u 21:59

Košarkaš Real Madrida i španske reprezentacije Rudi Fernandez važi za jednog od prljavijih igrača, koji često prigovara sudijama, a neretko ume da odglumi faul za ‘Oskara’. Sada je on bio žrtva i bilo je veoma bolno za njega.

U meču ACB lige Real je gostovao Huventudu u Kataloniji, a domaći tim je igrao veoma dobro. Početkom četvrte deonice Huventud je imao blagu prednost, kada se košarkaš Huventuda Miraljas zaleteo ka košu gostiju. Rudi Fernandez je poleteo njemu u susret u pokušaju da ga izblokira, ali je umesto toga dobio poster i – frakturu nosa.

Prizemljenje za Rudija Fernandeza, kao što vidite, nije bilo nimalo prijatno, a Miraljas je dodatno sipao so na ranu poprekim pogledom. Ipak, Real je na kraju slavio u veoma neizvesnoj završnici sa 81:80.  Devetu uzastopnu pobedu Madriđani su ostvarili na krilima maestralnog Ćaća Rodrigeza koji je inicirao preokret u poslednjih tri minuta meča.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter