32
AdmiralBet ABA Liga

Novak Đoković i Viktor Troicki

‘VRUĆA’ DOBRODOŠLICA: Jasna poruka Grobara za Novaka Đokovića

Objavljeno: 01.03.15 u 19:19

Na tribinama hale “Pionir“ nalazi se i Novak Đoković u društvu Viktora Troickog, a Grobari su imali posebnu poruku za najboljeg tenisera sveta. 

Umesto skandiranja i ovacija kojim ga navijači pozdravljaju širom sveta, u svom Beogradu, navijači Partizana su mu skandirali “Plati porez“. 

Inače, Đoković je karijeru počeo u Partizanu, ali nikad nije krio da navija za Crvenu zvezdu.

hotsport.rs

0
0

32 Komentara

  1. e to se zove sramota i ti huligani su ocito bez grama mozga. Pa normalno da ce covek da zivi u Monaku kad mu se moze , zasto bi onda placao porez Srbiji ? Da li mu je Srbija nesto pomogla kad mu je najvise trebalo ? Odgovor je jedno veliko NE , mogao je da prihvati ponudu Velike Britanije kad je bio klinac jer su mu nudili sve uslove da predje kod njih ali nije hteo i sad ce neki tu huligani da skandiraju glupositi , ali svaka cast Novaku i bolje da daje novac za obdanista i za decu nego da zivi i placa porez u Srbiji , bar ce da zna gde mu novac direktno ide i tako i treba svaka mu cast , ne znam kako neko moze nesto negativno da prigovori Novaku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni on sam ne zna za koga navija. Taj navija za ceo svet u zavisnosti kada mu sta odgovara. Porez ne placa u Srbiji, pa kakav je to Srbin? Otac i stric su pljuvali po Srbiji zbog nekih lokacija za terene, gramezljivci. Ni vise para, ni vecih cicija. Sto se tice Novakovog opredeljenja za koga navija: Svako ima pravo da navija za koga zeli ali on je javno podrzavao proslogodisnje malverzacije i namestanja rezultata crveno-belih. Kao teniski br.1 planete morao bi da bude umereniji u svojoj zemlji. Novak propagira sebe i porodicu Djokovic u svetu i tamo vrlo dobro zna kako da se ponasa. Nisam navijac ali neke stvari je tesko ne primetiti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nemojte tu zbog nekolicine da veredjate sve navijace u pioniru. To je nekolicina olosa koja su skandirali. Samo napred Novace srbendo, sve najbolje.

    0
    0
    Odgovori
  4. A zbog cega vredjaju Noleta, zato sto promovise nas u svetu, jer kad osvaja titule i turnire kazu e on je iz Srbije, kako ste skotovi koji nemaju sta da rade nego vredjaju one koji su uspeli u zivotu

    0
    0
    Odgovori
  5. „Такси Возач“ , ако си ми већ толики Србин.А исправно је и Србски и Српски,питај учитељицу.

    А за ову гамад горе.Исти ти који иницирају скандирање нашем најбољем спортисти, да ли они плаћају порез?Ти алкатрази имају силне локале и станове и не баш јефтина кола,а плаћају ли они порез? Не бих рекао.

    0
    0
    Odgovori
  6. Jeste on veliki srbin,ali derbi je derbi……počeo karijeru u Partizanu,izjasnio se da je veliki zvezdas i to je to….dobice aplauz u petak kad bude igrao protiv hrvata tenis…

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa sta hoce ova bagra srpska, na stadionu? Pa sta su oni dali Srbiji? Kako vas samo nije sramota? Fuj bagro, sramota me sto sam Srbin.

    0
    0
    Odgovori
  8. Nijeste ih trebalo pustiti vidju fukare kako se raduju kao da su se plasirali u euro ligu.A kakvi su to navijaci vidi se kako su vredjali najveceg sina Srbije

    0
    0
    Odgovori
  9. Могао би мало да да који динар и Србији, а не само Монаку, ипак није лепо ако се већ декларише као Србин, мада отворено је рекао да је навијао за Хрвате у пар наврата, што му и није нека паметна изјава, него не видех неки новац да је дао Србији, а има силне милионе, накупило се , а у Србији једино што узима паре кроз своје терене и тениске центре, и своје ресторане, више је узео него што је дао, Партизан га научио да држи рекет, а он као кобојаги Звездаш, те сликао се у двеста дресова свих клубава мало јачих малтене хаха, а друго откуд то да навијачи ФМП причају о неком Србству, па они пљују по Косову, виде се Човићу, који покрао народ на Косову, и још напали децу после утакмице у Нишу, и сад говоре они Срби, а када Гробари дођу да положе венац Јагоди, ови цигани хоће да их бију, онда када девојка носи неко обележје, они се залете и пребију је, јер су то СРБИ ???

    0
    0
    Odgovori
    • 1. Monaku se porez ne plaća, za tvoju informaciju. Zato mnogi bogati ljudi i odlaze da žive tamo.

      2. Pored toga što je najveći promoter Srbije u inostranstvu kad god je u prilici, Novak STALNO daje donacije za razne stvari po Srbiji. To što ti to nisi video je samo tvoj problem i ničiji drugi.

      3. Zaključak tvog i sličnih postova je da ti svoj stav nemaš, nego ti vođa navijača diktira šta da misliš i koga ćeš da voliš ili mrziš, a ti onda pokušavaš na silu da nađeš razloge da to opravdaš. To je sve. Probaj malo neke stvari da posmatraš izvan konteksta Zvezda-Partizan, pa ćeš videti kako ćeš se osećati pametnije. 😉

      0
      0
      Odgovori
    • Eto informiši se malo pre no odvališ tako neuko… KK Partizan je u ovakvom stanju upravo zato što taj porez i plaća, za razliku od nekih koji su zamrzli 16mil eur tog duga nadenuli svoje ime nekom malom klubu iz predgrađa, i sada se prave blesavi… Isto kao i FK Partizan kome je upravo odblokiran račun jer je platio porez… 😉 A vi kako te?

      0
      0
      Odgovori
      • Kao prvo, na foru ste dobili reprogram poreza i jos uvek ga ne placate.
        Kao drugo, dugujete za struju i pionir takodje ne placate.
        Nije Zvezda nista ni bolja ni gora od vas sto se tice ne placanja.
        A to sto je KK Partizan u ovakvom stanju, to pitaj Dulete i Danilovica, gde su nestale te silne pare koje ste uzeli na prodaji igraca i igrajuci u stranim takmicenjima…
        I pitaj Duleta koliki mu je ugovor?
        Ja znam ali bih viseo voleo da ti kao sveznajuci, preposteni navijac Partizana to sam otkrijes, ako vec nemas taj info.

        0
        0
        Odgovori
  10. A ima li u vama iceg srpskog kad ste napali kolonu srpske djece koji su se sa utakmice Partizana vracali na Kosovo i Metohiju! Sta je veliki Srbi to smo zaboravili?

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ne zarađuje pare u Srbiji da bi platio porez u Srbiji, a toliko para je poklonio deci Srbije i manastirima i onima koji su stradali u poplavama da ne mora više ništa da uradi u svom životu, kada bi svako od nas učinio za Srbiju koliko je on učinio bilo bi nam mnogo bolje

      0
      0
      Odgovori
    • Porez se plaća u zemlj u kojoj ostvariš prihod a ne u zemlji u kojoj si rođen. I ja živim u Pragu i plaćam porez Češkoj a ne Srbiji. Pritom Novak ne plaća porez ni Monaku već samo tamo gde igra a to su SAD, UK, Francuska, Španija, Kina, Australija…Naučite jednom za sva vremena da se porez plaća na ostvareni prihod a ne na adresu stanovanja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter