2
AdmiralBet ABA Liga

KAPITEN MILOSAVLJEVIĆ O GROBARIMA: To što oni rade, pa to nigde ne postoji

Objavljeno: 25.02.15 u 10:21

Košarkaši Partizana u poslednje vreme igraju sve bolje u regionalnoj ABA ligi. 

Iako se u jednom trenutku činilo da će plasman u plej-of i odlazak u veliko finale a samim tim i povratak u Evroligu ostati u domenu neostvarenog sna, sada takav scenario više ne deluje kao nemoguć i svakim mečom crno-beli ne samo što su bliži ulasku u plej-of, već i osvajanju drugog mesta.

Na tom putu igračima Parnog valjka u mnogome pomažu navijači. Svestan toga je i kapiten crno-belih, Dragan Milosavljević.

– To što oni pokazuju je neverovatno i zaista nigde ne postoji. U trenutku kada je klub imao toliko loše rezultate i kada je tako teška situacija, navijači su sve više i više na utakmicama, sve jače nas bodre. Prepoznali su trenutak kada nam je najteže, a ovo jeste jedna od najkomplikovanijih sezona Partizana – kaže Milosavljević i dodaje:

– Ti ljudi su pokazali nesvakidašnju vernost. U pitanju je retkost koja nas obavezuje više od svega da već od sledeće utakmice igramo bolje – istakao je kapiten crno-belih Dragan Milosavljević, prenosi Žurnal. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter