7
Košarka

FOTO: STARSPORT

BIVŠI AS PARTIZANA I ZVEZDE PRAVI ŠALJIVDŽIJA: Javite Simonoviću da ne mora da dolazi!

Objavljeno: 22.02.15 u 12:55

Kao i obično, svaki ‘večiti’ derbi izaziva brojne komentare i javne rasprave, a jedan od najzanimljivijih je nekadašnjeg asa Partizana i Crvene zvezde Milana Dozeta.

On je na svom Tviteru napisao da neko javi bivšem kapitenu Zvezde Marku Simonoviću da ne mora da dolazi, aludirajući na prošlogodišnje finale plej-ofa i čuveno oduzimanje pehara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Nije Simonovic ukrao trofej, nego je trofej ukrao Partizan uz pomoc sudija koji Bogdanovicu dosude skoro isti broj slobodnih bacanja kao celom timu Zvezde zajedno, incidentima, pretnjama da nece nastaviti finalnu seriju, pretnjama njegovih igraca da nece igrati za reprezentaciju ako sudjenje ne bude po volji Partizana.Dakle cist je spin da je Simonovic ili da su trofej ukrali navijaci Zvezde, trofej je ukrao Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Upravo sam „svrsio sa’opstenjem njihovih keva u vezi „odnosa“ drzave prema najvecoj Srpskoj Svetinji-PARTIZANU,a i prema njihovom laznom klubu za koga „zavijaju“ potomci bludnica DS..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter