8
Košarka

FOTO: STARSPORT

VESTERMAN NEMA DILEMU: Partizan uzima sve titule

Objavljeno: 16.02.15 u 12:34

Partizan ove setzone muku muči sa organizacijom igre pošto je ostao bez klasičnog plejmejkera kojeg nikako ne može da pronađe na tržištu. Jedan takav je Leo Vesterman, koji sada kao pozajmljeni igrač Barselone nastupa za Limož, ali i dalje pomno prati šta se dešava u njegovoj drugoj kući.

– Evroliga je tužno takmičenje bez Partizana. Jako mi je čudno što nisam mogao da ih gledam ove godine u društvu najjačih klubova u Evropi, jer mislim da ne postoji mesto kao što je „Pionir“, gde se oseća takva energija i privrženost navijača klubu. Zbog toga sam i uveren da ćemo ponovo uzeti titulu u ABA ligi i srpskom prvenstvu. Ne znam zašto bi se neko čudio da postanemo ponovo prvaci, valjda su ljudi do sada navikli na to, rekao je između ostalog Francuz u intervjuu za Alo.

Usledilo je pitanje da li Partizan može da zaustavi zahuktalu Crvenu zvezdu.

– Naravno da može. Ova ekipa je dosta napredovala od početka sezone i verujem u nju. Imamo šansu protiv Zvezde i verujem da ćemo je iskoristiti kada to bude najbitnije.

Francuski reprezentativac je otkrio da pored toga što je u kontaktu sa svojim zemljakom Borisom Daloom da se čuje i sa kapitenom Draganom Milosavljevićem i pomoćnim trenerom Perom Božićem, kao i sa još nekim prijateljima koje je stekoa u klubu. Sa Lovernjom je svakodnevno na vezi i kaže da mu je puno srce što će bivši saigrač karijeru nastaviti u NBA.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. čega je to partizan sampion?! gde se ide sa „titulom“ iz te nazovi lige? prekidate utakmice i izvodite igrace, gepekujete sudije… smesni ste i jadni grobarcici

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter