4
Košarka

FOTO: KSS

I FIBA SE PITA: Da li je Miloš Teodosić najbolji u Evropi? (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.15 u 22:41

Na zvaničnom tviter nalogu FIBA osvanuo je klip posvećenom Milošu Teodosiću, a svoj komentar o vođi srpske reprezentacije dao je i naš selektor Aleksandar Đorđević.

Miloš Teodosić trenutno igra sezonu karijere, iako se isto to pisalo i za prethodnu. U septembru 2014. godine predvodio je reprezentaciju Srbije do istorijskog uspeha, srebra na Mundobasketu u Španiji, a zatim je počela klupska sezona i Teova apsolutna dominacija u gotovo svakom meču CSKA iz Moskve. Sve to je navelo FIBA da se zapita da li je Miloš Teodosić zaista najbolji košarkaš na ‘Starom kontinentu’.

U jednominutnom klipu koji je FIBA objavila na svom tviter nalogu mišljenje o svom pulenu iz reprezentacije izneo je i selektor Srbije Saša Đorđević.

– On je za mene MVP. Pokazao nam je sve svoje kvalitete: ličnost, talenat, liderske sposobnosti i da je mašina za postizanje poena. Veoma sam srećan zbog njega i mislim da je jako,jako blizu da bude najbolji igrač u Evropi – rekao je Đorđević.

 

Mi se slažemo sa selektorom. A vi?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Najbolji je zato sto IGRA KOSARKU a ne kao vecina igraca iz Evrope i cak iz NBA koji su privrzeni igri jedan na jedan,shut i Pick & Roll. Teo je vratio kreativnost kosarci…to je moje misljenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa mislim stvarno netreba ni da se postavlja pitanje MILOS TEODOSIC jeste najbolji kosarkas u Evropi a za mene i na svjetu.
    Teo samo napred najbolji si….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter