3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ PROGOVORIO O MARIĆU: Odluka do večeras, neko želi da nas uspava i prikolje!

Objavljeno: 12.02.15 u 14:22

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević oglasio se povodom glasina da se Aleks Marić vraća u redove crno-belih.

Prema njegovim rečima, Marić bi do večeras trebalo da donese konačnu odluku da li želi da se vrati u Partizan, a Vujoševića ipak više brine blagonaklonost medija u ovom slučaju.

– Očekujem da se Marić do večeras izjasni, da li kada formalno postane slobodan, želi da dođe u Partizan, pod realnim uslovima. Netačna je informacija da je dobio ponudu AEK-a, ne čini se ni logičnim, jer je AEK popunjen pod košem. Ne znam kakav je to manevar – rekao je Vujošević.

– Marićev menadžer uporno tvrdi da papir sa raskidom ugovora nije dobio. Ataman je zauzeo svoj stav, ali nije njegovo da izda ispisnicu. Meni je simptomatično i izaziva vrstu nedoumice to što je jedan broj medija, koji Partizanu ne žele dobro, taj dolazak najavio kao da je to sigurna i jako dobra stvar, za njega pre svega i da je Partizan jedino mesto gde on može da se vrati u košarkaški život. Tolika blagonaklonost je pre svega proizvod želje da se neko uspava i u snu prikolje – rekao je Vujošević na konferenciji za medije, a prenose Novosti.

Prema rečima igračevog menadžera – Miodraga Ražnatovića, Marić bi mogao da postane slobodan tek krajem februara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. @Његош
    …срам те било којим си се именом потписао, а таки лајеш џукело једна…виђећеш ти ко је институција,а ко проституција… Партизан шампион

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter