1
Košarka

GAGIĆ OPROSTIO DUG CRNO-BELIMA: Žao mi je što se ovako rastajemo!

Objavljeno: 12.02.15 u 08:52

Đorđe Gagić pronašao je novi klub i karijeru će nastaviti u Turskoj, njegov novi klub će biti Gazijantep, a sa Partizanom je sporazumno raskinuo ugovor i Partizan neće morati da mu isplati sva dugovanja.

Đorđe Gagić dosta puta je bio osporavan od strane navijača Partizana zbog svojih partija u dresu njihovog najdražeg kluba, a zatim je u finalnim utakmicama prošlogodinjeg prej-ofa protiv ‘večitog rivala’ Crvene zvezde odigrao sjajno i podigao svoj status među ‘Grobarima’. Čak je slavio titulu zajedno sa suprugom koja je tada bila u drugom stanju i to na tribini sa najvernijim pristalicama. Ipak, prošlonedeljna odluka da napusti crno-bele u trenutku kada se ulazi u odlučujući deo sezone podigla je veliku prašinu, navijače Partizana žestoko razljutila, ali i rukovodstvo crno-belih koje se oglasilo saopštenjem.

– Ne bih da komentarišem šta je sve pisano prethodnih dana. Žao mi je što se sve tako izdešavalo. Bio je težak momenat, ali mislim da sam doneo pravu odluku. Drago mi je što sam, verujem, bar malo, doprineo u osvajanju dve nacionalne i jedne jadranske titule za dve i po sezone koliko sam igrao u Partizanu – rekao je Gagić za ‘Novosti’, koji neće tužiti bivši klub zbog dugovanja.

Prema nekim informacijama u pitanju su četiri mesečne plate, ali borbeni centar nije želeo da ulazi u detalje.

– Nikada nisam javno pričao o mojim ugovorima, niti koliko mi klub duguje. Tako će biti i sada – istakao je on.

Karijeru nastavlja u turskom Gazijantepu, a društvo će imati u vidu Olivera Stevića i slovenačkog trenera Jure Zdovca.

– Dolazim u klub koj čiji je trener Jurij Zdovc insistirao da me angažuju. Prioriotet je da u što bržem roku upoznam saigrače, tim, sistem igre i pomognem klubu u ostvarivanju ambicija – rekao je Đorđe Gagić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter