8
Evroliga

LUDNICA U PIONIRU: Delije su najbolji navijači (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.15 u 23:54

Trener Albe Saša Obradović proslavio je 46. rođendan gostujući sa Albom u Pioniru i pretrpeo je poraz od Zvezde (86:69) u petom kolu Top 16 faze Evrolige.

Obradović je istakao da njegov tim nije izdržao paklenu atmosferu u hali Pionir.

– Skoro nisam osetio ovakav ambijent. Lepo je igrati, pa nek sam i protivnik, u ovakvoj atmosferi. Mislim da smo i mi uveličali svojom igrom Zvezdino slavlje. Zaslužili su pobedu, od prvog minuta su stekli prednost. Prva četvrtina je opredila tok meča. Neke izgubljene lopte dale su Zvezdi samopouzdanje, bilo je teško vratiti se u igu. Ja nemam šta da zamerim svojim igračima, borili su se. Mi možemo bolje od ovoga, ali igrači su potpali pod ovakvu atmosferu. Nije tragedija, Alba nema neke velike ciljeve. Mi smo ovde ipak da učimo. Danas nismo naučili, ipak sam očekivao malo bolju igru sa naše strane. Sve čestitke Zvezdi, u poslednje vreme nisu bili na ovakvom nivou, a iz takvih slabijih igara ipak su pobeđivali. Ja im od srca čestitam i želim im sve najbolje u budućnosti -rekao je Obradović.

Mnogo znači podrška navijača koju je dobio pred start utakmice, a evo i kako je odreagovao na ovacije Delija.

– Emotivno sam odreagovao. Nije lako kad te tvoj narod nagradi. Ja sam Zvezdino dete, ponikao sam u Zvezdinim mađim kategorijama i neviđeno mi znači ovakav doček. Ne znam da li sam i ja potpao pod uticaj, ali hvala u svakom slučaju Zvezdinim navijačima na dočeku. Najbolji su – zaključio je Obradović.

Bio je u pravu, Delije su napravile pravu ludnicu u Pioniru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. CacanIN [100-ka sa Juga] Ja ne znam koja je to bolest koja se ispoljava time sto navijas za strane klubove protiv svog ? Lepo Bora Djordjevic kaze da je bolest navijati za Partizan. Sta reci kad si Cacanin a navijas za Partizan umesto za Borac,Mladost ili Zeleznicar?

    0
    0
    Odgovori
  2. „Nije tragedija, Alba nema neke velike ciljeve. Mi smo ovde ipak da učimo. Danas nismo naučili, ipak sam očekivao malo bolju igru sa naše strane.“ Sta si bre ti ocekivao, ocekivano si ih pustio da ne bude bruka, treba da te bude sramota, pali pod pritiskom nisu izdrzali, mozete pobedite Barselonu ne mozete Fmp, koga foliras, nemate ciljeve, pa jel cuju ovi tvoji iz kluba sta si rekao, trener bez zelje i volje za sto vecim uspehom, umesto da ih dobijete, ti si ih licno pustio! Sad ce ovi iz zeleznika panteri da pocnu da skacu, kako mene boli ovo, kako ono, kako nas Zeljko pustio u Turskoj, protiv Fenera… Mi smo Avangarda bre za vas! Bruko i sramoto.. ali polako, igrate vi opet sa Realom, Makabijem, Barcom, pa punice vas lagano, a i ovaj vas ce vas u nemackoj raskanta! Tesi te se panteri! 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li se ovako pisalo kada je na Partizanove utakmice dolazilo po 20.000 ljudi i kada su padali jači protivnici od Albe? I da li će se pisati tako kad napune arenu protiv Levskog i objasne šta je navijanje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jaki mi navijači koji 45 minuta pevaju istu pesmu, a na +20 pozorišna atmosfera, samo kad je egal oni nešto bruje. Gledajte malo ABA ligu, da naučite kako se bodri klub

    0
    0
    Odgovori
  5. Najbolji, najjaci, najkreativniji ! ZVEZDA PONOS POSTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter