2
Evroliga

EVROLIGA: CSKA i Teo gaze redom!

Objavljeno: 22.01.15 u 19:45

Košarkaši CSKA iz Moskve zabeležili su 14. vezanu pobedu u Evroligi tako što su na svom parketu demolirali Unikahu 101:74, uz sjajne partije Nanda De Koloa i Miloša Teodosića.

„Armeijci“ su i dalje jedini neproaženi tim u najelitnijem klupskom košarkaškom takmičenju. CSKA je demolirao Unikahu 101:74 u četvrtom kolu F grupe Top 16 faze. Moskovljane su do pobede vodili De Kolo sa neverovatnih 28 poena i Teodosić koji je bez greške delio lopte kao na tacni.

Neizvesnost na ovm meču je trajala svega deset minuta. U prvom periodu igre Unikaha se držala sve do dva minuta pre kraja deonice (23:23), kada su „armejci“ dodali gas i nokautirali rivala (31:26). Odluka je pala u drugoj i trećoj četvrtini koje je CSKA rešio u svoju korist 23:15 i 21:11. Ruski šampion je najveću prednost imao u poslednjih deset minuta igre „plus 29“ – 88:59. Na kraju CSKA je slavio sa „plus 27“.

Najefikasniji kod pobednika bio je već pomenuti De Kolo sa 28 poena, dok je najkorisniji igrač sa dabl-dabl učinkom bio Miloš Teodosić. Srpski as je ubacio 13 poena i zabeležio je neverovatnih 14 asistencija. Po 13 koševa postigli su još Nikols i Kaun. Kod gostiju Kuzminskas i Tomas su ubacili po 11 poena, dok je srpski reprezentativac Stefan Marković „upisao“ četiri poena.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. A je l glodari i dalje bojkotuju evroligu??? ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter