0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ I KALINIĆ: Merimo snage sa Realom!

Objavljeno: 30.12.14 u 15:23

Delije željno čekaju spektakl u Areni i meč sa Realom. Međutim, njihovim miljenicima, a pre svega spoljnoj liniji tima. Plejmejkeri tima Dejana radonjića, uz asistenciju Blažića, i Dženkinsa, moraće da limitiraju učinak Serhija Rodrigeza.

Navijači Crvene zvezde veruju da Stefan Jović ima taj kapacitet da se odupre Rodrigezu i bude tajno oružje srpskog vicešampiona.
– Predstoji nam još jedna u nizu važnih utakmica, svi sanjamo da igramo protiv Reala. Biće spekatakl i sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice. Real ima dosta igrača već duže vreme na okupu, tu su Rodrigez i Fernandez, od njih mnogo toga polazi, ako uspemo da ih zaustavimo, možemo da napravimo dobar rezultat – rekao je Jović.

Zvezda nije bez šansi u TOP 16 fazi Evrolige.
– Spremaćemo se kao i za prethodne utakmice. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evroligi, ne želimo da budemo samo učesnici TOP 16 faze i sigurno imamo još dosta toga da pokažemo –  zaključio je Jović, a prenosi Tanjug.

Krilni košarkaš Nikola Kalinić veruje u svoj tim i gromoglasnu podršku sa tribina.
– Želimo da odigramo sjajnu utakmicu, očekujem još jedan spektakl u Areni, prodate su sve ulaznice, biće paklena atmosfera i želimo da odigramo tu utakmicu najbolje što možemo. Zna se ko je Real, među tri – četiri najbolje ekipe u Evropi. Želimo da se merimo sa njima, da vidimo gde se nalazimo i na čemu treba da radimo – rekao je Kalnić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter