17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NE OSTAJE MU DUŽAN: Žeravica ponovo ‘bocnuo’ Vujoševića!

Objavljeno: 16.12.14 u 12:09

Rat između trenera košarkaša Duška Vujoševića i Ranka Žeravice ne prestaje. Nakon što je Vujošević kritikovao legendu srpske košarke rekavši da treba u miru da dočeka starost, Žeravica je imao spreman odgovor.

– Slatko sam se nasmejao na njegove uvrede. Mi svi zavisimo od njegove bolesti. I dalje tvrdim da su Partizanovi promašaji u Zadru istorijski – rekao je Ranko Žeravica. 

Podsetimo, Ranko Žeravica komentarisao je igru Partizana u Zadru i promašena slobodna bacanja nazvao istorijskim kao i naglasio da će na trenerskim seminarima to uzimati kao negativan primer.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

17 Komentara

  1. Obojica bi trebalo da se ograde od komentara…Ako sebe vec smatra za nekog trenera,g.Vujosevic bi trebalo da zna da ce kritika uvek biti i da je vreme da se opet posveti trenerskom poslu,a ne da glumi Don Kihota…Cutao je dok je drzava stajala iza KK „Partizan“ i napravila od njega „velikog“ trenera,koji sebi daje za pravo da blati svakog ko ne misli kao on…Sa druge strane,g.Zeravica takodje ,(po mom misljenju),ne bi trebalo da komentarise (ne)uspehe ni jednog naseg tima,jer, ne znam sta je u zadnjih 20-ak god doprineo nasoj kosarci? Sa onom SFRJ i onim igracima,svaki iole kosarkaski strucnjak mogao je biti prvi,na kome god se takmicenju pojavi. Kao trece,opet moje misljenje,ova ABA liga je zlo nase kosarke.Polovina nase prve lige je bolja i od Zadra,MZT-a i kojekakvih Solnoka,Levskih…Jeste da je ovo pokriveno Sport Klubovima,Arenama…,ali marketing nece napraviti igrace…A, to je g.Vujosevic mogao,pre nego sto se posvetio svemu drugom,sem trenerskom poslu…

    0
    0
    Odgovori
  2. A uuu koliko neznalica na jednom mestu.Kaze,,Dule legenda i mali Zeravica.Glupane jedan,ako nemas pojma ko je Zeravica i sta je on radio a ti upotrebi internet (posto si glup) i procitaj neke stvari,pa onda komentarisi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde grobarcici ne fantazirajte,gic gic je istroseni vepar.Pokusava da skace samo na mlade igrace .A i sta se busate toliko ,ako niste fi u dobroj formi vasa braca croati jesu.Njofra Franjo je stvorio vas a i ostale croacijske timove.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja ne znam kako mozete da pljujete Zeravicu kada je taj covek napravio prekretnicu u nasoj kosarci. On, Duda i Aca Nikolic su zasluzni za to sto na ovim prostorima postoji kosarka ovakvog kvaliteta. Dule koji proziva Zervaicu da nema nijednu klupsku titulu, a covek osvojio olipmpijadu 1980! Ja jesam grobar, ali ovo je klasicno zvezda-partizan prepucavanje gde niko nije objektivan, a trebalo bi da bude. partizan je sutirao penale 7/20, to jeste kriminalna stopa realizacije, a to sto Duletu ne odgovara kad ga neko iskritikuje i sto odmah skace ko oparen na sve, to je problem njegovog karaktera. VOLIM PARTIZAN, NE VOLIM DULETA.

    0
    0
    Odgovori
  5. Vidim da se deka žgaravica baš uključio u ovu kampanju ,sa one druge strane brda….još jedna ispušena lula,u moru istih…Deda bi voleo da je mladić,ali,ne može…jbg,biološki sat čini svoje…Ostala su samo sećanja…ili predavanja na ‘seminarima’…gde to,u marinkovoj bari?

    0
    0
    Odgovori
  6. Gde bas sad da se Zeravica nadje da komentarise Partizanovu igru, a poslednjih 13 godina ja nisam procitao nigde da je komentarisao Partizan u pozitivnom smislu i da je na seminarima isticao i hvalio nesto pozitivno iz nase igre, ili misli(te) da su i igre u Evropi ranijih godina bile namestene. Osilio se deka, od kada su ovi iz FMP-a, poceli da igraju malo bolje, pa nasao da se javlja, umesto da ide na kalis i da igra sah.

    0
    0
    Odgovori
    • A ti si kao posećivao seminare i slušao šta je Ranko Žeravica pričao na njima? Partizan je 13 godina zaredom igrao EL ali je tek posle 5-6 godina prvi put uspeo da prodje grupu a Zvezda je to uradila u drugoj sezoni a verovatno bi i u prvoj uspela da je bilo malo više sreće jer je ispala sa skorom 4/6 a Partizan je prošao u top 16 sa skorom 3/7 i to da nije bilo (o)puštanja Fenera ne bi ni prošao grupu. A ranijih sezona kada je bilo i po 8 timova u grupi Partizan je uspevao da dobije samo 2 od 14 utakmica pa su ga zbog skora 2/12 i prozvali „Atelje 212“.

      0
      0
      Odgovori
  7. Dobro rodjace,kakav sad zamrzivac i zabadanje nosa imaju veze sa 13 promasenih slobodnih bacanja i sa time sto bele veze niste imali??? Verujes Vujosevicu vise nego ocima,imate li mozga vise poubijacemo se oko kosarke a on samo potpaljuje i mlati gde stigne i sta stigne bez odgovornosti ikakve…

    0
    0
    Odgovori
  8. Deda, idi ti lepo do zamrzivača po tvoju Zvezdu pa tamo komentariši istorijske uspehe tog kluba, kako stići do duga od 16 miliona evra i zamrzivača, a Partizan ostavi na miru.
    Sada si se pojavio iz naftalina da ti prosipaš pamet.
    Osvojio si sve kao trener reprezentacije, gledaj svoja posla i voli svoju Zvezdu.
    Razumem da ne možeš da komentarišeš igre Zvezde jer ona i ne igra, a FMP kojem niko ne može da zabrani kako će da se zove ti baš i nije pri srcu pa sada zabadaš nos u naše dvorište.

    0
    0
    Odgovori
  9. U ova prepucavanja necu da ulazim ali mislim da je tesko izgarati na terenu, imati koncentraciju, pruziti svoj maksimum ako igraci mesecima ne primaju platu. Razmislite kako bi vi na svom poslu radili a da mesecima niste primili platu?

    0
    0
    Odgovori
  10. А јел рекао колико је позитивних примера узимао зза семинаре из Дулетове школе???

    0
    0
    Odgovori
    • Njihove košarkaške filozofije nemaju dodirnih tačaka, dok Žeravica forsira šutersku i napadačku košarku ovaj drugi svoju igru zasniva na odbrani i destrukciji igre protivnika.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter