0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘DELIJE’ NE NAVIJAJU PROTIV NEPTUNASA: Ćutanjem odaju počast Marku Ivkoviću

Objavljeno: 25.11.14 u 16:22

Navijačka grupa „Delije Sever“ saopštila je da na narednoj evroligaškoj utakmici protiv Neptunasa, koja je na programu u četvrtak, od 19.00 časova, u okviru dedmog kola EL, neće biti navijanja zbog tragične smrti Marka Ivkovića.

U normalnim uslovima, ekipi bi bila potrebna ogromna pordška sa tribina, jer bi ta utakmica mogla bi da bude presudna u trci za TOP 16 fazu. Međutim, sbog specifične situacije i tragične smrti Marka Ivkovića, izabranici Dejana Radonjića neće moći da računaju na gromoglasnu podršku.

Navijačka grupa „Delije Sever“ ćutanjem tokom meča sa Neptunasom želi da oda počast tragično stradalom Ivkoviću. Isto važi i za fudbalsku utakmicu sa OFK Beogradom, na kojoj neće biti navijanja tokom prvih 25 minuta.

– Zbog velike tuge i bola koji nas je zadesio neće biti organizovanog navijanja na košarkaškoj utakmici sa Neptunasom, dok ćemo u subotu prvih 25 minuta ćutati u čast našeg stradalog brata Marka. Nakon toga ćemo mu odati počast – stoji u saopštenju „Delija“.

Podsećamo da je Marko Ivković stradao u Istanbulu, uoči evroligaške utakmice Galatasaraja – Crvena zvezda Telekom, kada ga je, za sada nepoznati napadač, sa leđa uboo u predelu srca i tako mu naneo smrtnu povredu.

U znak počasti stradalom navijaču sve utakmice 7. kola Evrolige početi minutom ćutanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter