2
Košarka

NEVEŠT ODGOVOR CRNO-BELIH: Zbog čega je PAOK odbio minut ćutanja za Marka!?

Objavljeno: 23.11.14 u 15:45

Košarkaški klub PAOK oglasio se nakon što je ta ekipa odbila da održi minut ćutanja u znak sećanja na ubijenog Marka Ivkovića.

Srbijom je munjevitom brzinom prostrujala vest da su igrači PAOK-a u derbiju sa Olimpijakosom odbili da minutom ćutanja odaju počast tragično nastradalom Marku Ivkoviću.

Odmah posle meča specijalizovani košarkaški sajt Eurohoops objavio je da su predstavnici Grčke lige prihvatili predlog atinskih crveno-belih o minutu ćutanja, ali da je za to bila potrebna saglasnost crno-belih iz Soluna.

Međutim, PAOK je odbio takav čin podrške uz opravdanje da bi to moglo imati ‘pogrešnu političku konotaciju’ i uz pretnju odlaska sa terena čelnici lige nisu imali izbora i predlog je otpao.

Usledio je i poprilično nevešt odgovor zvaničnika PAOK-a o takvoj odluci:

– Rekli su nam za taj zahtev tek 15 minuta pre početka utakmice. Jednostavno, nismo imali vremena da odlučimo i donesemo tako važnu odluku koja bi mogla imati političku konotaciju – rekli su iz solunskog kluba.

Olimpijakos je na kraju ubedljivo savladao PAOK rezultatom 80:55.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter