0
Košarka

MUNDOBASKET: Križevski: Srbija nas bacila na kolena u prvih pet minuta

Objavljeno: 15.09.14 u 08:29

Reprezentacija SAD osvojila je Svetsko prvenstvo u Španiji pošto je rezultatom 129:92 deklasirala Srbiju u finalu ovog takmičenja.

Majk-Krizevski-SAD-Selektor-espn-go-com

Ipak, „Orlovi“ su dobro otvorili meč, kada su nakon pet minuta igre vodili sa 15:7. Ubrzo nakon toga, Amerikanci su stigli do svoje igre i serijom od 15:0 su stavili tačku na neizvesnost ovog meča već u prvoj deonici.

– Srbija je odigrala sjajan turnir, bila je neverovatna, prvih pet minuta finala nas je bacila na kolena. Bili smo spremni da igramo maksimalno sa njima. Potrebna je samo jedna greška i da ispadnete, kao Španija – rekao je selektor SAD, Majk Križevski.

Trener Djuk univerziteta posebno je pohvalio igru budućeg NBA igrača, Bogdana Bogdanovića za koga je rekao da je veliki talenat.

– Svaka medalja je bila posebna. Nismo morali da ubeđujemo igrače da dođu, svi su želeli da igraju. Čuli smo se i sa (povređenim) Polom Džordžom, on je bio uz nas – naveo je Križevski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter