0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Milutinov van stroja tri nedelje

Objavljeno: 22.08.14 u 16:33

Centar Partizana NIS Nikola MIlutinov Milutinov van stroja tri nedeljedanas je uspešno operisao krajnike i očekuje se da će posle intervencije imati prohodnije disajne puteve. Očekuje se da će se treninzima priključiti za tri nedelje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nikola je operisan na Klinici za otorinolaringologiju Gradske bolnice. Hirušku intervenciju je izvršio upravnik klinike prof. dr Rade Kosanović, a anestezijom je rukovodio dr Dragan Marinković, inače veliki partizanovac.

Košarkaš će u bolnici biti do ponedeljka. Predstoji mu oporavak od dve nedelje, a u punom trenažnom procesu će biti tri nedelje od operacije. Tada će moći da se stavi na raspolaganje šefu struke Dušku Vujoševiću.

„Partizan se zahvaljuje zaposlenima na Klinici za otorinolaringologiju Gradske bolnice koji su brzom reakcijom, profesionalnim odnosom i srdačnim prijemom na najboljinačin pomogli našem igraču“, piše na sajtu crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter