0
Košarka

Šok: Kej Di odustao od odlaska na SP u Španiju

Objavljeno: 08.08.14 u 10:34

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država nastavlja pripreme za Svetsko prvenstvo 14. avgusta u Čikagu, a među igračima neće biti Kevina Duranta.

NBA: Oklahoma City Thunder at San Antonio Spurs

Generalni menadžer nacionalnog tima SAD, Džeri Kolanđelo, objavio je da se jedna (ako ne i najveća)od najvećih zvezda tima povlači sa priprema i neće konkurisati za mesto putnika u Španiju.

„Kevin je razgovarao sa trenerom Križevskim i sa mnom, i rekao nam je da je isrcpljen mentalno i fizički zbog prethodne sezone i svojim mnogobrojnim obavezama. Pokušao je da bude deo svega na kampu u Las Vegasu, ali je osetio da nije spreman da ispuni svoje obaveze prema timu“, stoji Kolanđelovoj izjavi za javnost.

Kolanđelo je dodao da on i trener Križevski podržavaju Duranta, da mu žele sve najbolje u pripremama za narednu sezonu, ali i da se raduju što će biti deo reprezentacije u budućnosti.

Povodom svoje odluke oglasio se i sam Durant:

„Ovo je bila veoma teška odluka s obzirom da je veliki ponos predstavljati svoju zemlju. Znam da dugujem svojim saigračima potpunu fokusiranost. Posle početka priprema shvatio sam da nisam u stanju da ispunjavam svoje obaveze prema timu u potpunosti. Potrebno mi je da se odmorim psihički i fizički, sa ciljem da se pripremim za narednu NBA sezonu. Navijaću za reprezentaciju i radujem se zajedničkim projektima sa njom“, rekao je aktuelni MVP NBA lige piše nbaserbia.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter