0
Košarka

Duda predstavljen u Istanbulu

Objavljeno: 03.06.14 u 21:47

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković od danas je novi trener Anadolu Efesa pošto je zvanično predstavljen u Istanbulu.

ivkovic-predstavljanje-efes

„Kao što je rekao predsednik kluba gospodin Tundžaj, Klub ističe značaj mladih košarkaša. Biće potrebno vreme da se ti igrači vaspitaju i razviju kako bi služili Anadolu Efesu i turskoj košarci. Anadolu Efes je klub sa velikim ambicijama, klub koji godinama igra Evroligu i koji ima košarkašku tradiciju, što dovoljno govori o njegovoj veličini. Potrudiću se da pomognem i da, uz veliki napor, postignemo dobre rezultate“ – rekao je iskusni stručnjak, a prenosi portal mvp.rs.

Ivković je potpisao dvogodišnji ugovor sa Anadolu Efesom, koji se nije proslavio ove sezone pošto nije daleko dogurao u Evroligi, a u domaćem šampionatu je eliminisan već u četvrtfinalu plej-ofa pod vođstvom Vangelisa Angelua.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter