0
Evroliga

Rodrigez MVP Evrolige

Objavljeno: 15.05.14 u 14:52

Uoči završnog turnira koji će od 16. do 18. maja biti održan u Milanu Evroliga je proglasila najbolje pojedince u sezoni koja je na izmaku.

Serhio Rodrigez

Za najkorisnijeg igrača proglašen je bek madridskog Reala Serhio Rodrigez uz kojeg su se u prvoj petorci Evrolige našli još i njegov timski kolega Rudi Fernandez, zatim najbolji strelac ovog takmičenja Kit Lengford, Soni Vims iz moskovskog CSKA i centar Barselone Ante Tomić.

Zanimljivo je da reprezentativac Španije nijednu evroligašku utakmicu ove sezone nije počeo u prvoj petorci odnosno za najboljeg je proglašen kao šesti igrač „kraljevskog kluba“.

Podsećamo da je titulu za igrača od kojeg se najviše očekuje nazvanu „Zvezda u usponu“ dobio košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović, a za najboljeg defanzivca proglašen je igrač Olimpijakosa Brajant Danston. Mladi igrač crno-belih zbog obaveza u klubu nije bio u mogućnosti da prisustvuje ceremoniji dodele nagrada, ali se prisutnim obratio video porukom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter