0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević o skidanju sakoa: Voleo bih da se svi ponašamo normalno (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.14 u 23:55

Nakon utakmice između Partizana i kragujevačkog Radničkog u meču 8. kola Superlige Srbije na konferenciji za medije uz ustaljene fraze u vezi same utakmice poput onih da je bolji tim pobedio i da je meč bio teži nego što to rezultat pokazuje pričalo se i o zanimljivijim stvarima poput skidanja sakoa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, novinare je interesovalo kako je došlo do svojeversnog bunta koji je pokrenuo trener crno-belih Duško Vujošević, koji je već kažnjen sa 34.500 dinara od strane „disciplinaca“ zbog istog „prekršaja“, a celoj „akciji“ priključio se i šef stručnog štaba gostiju Miroslav Nikolić.

„Znam šta ćete da me pitate. To je smešna priča. Ja nikad to ne radim teatralno, ali večeras malo jesam. Uvek kad me prođe šok, pošto kroz klupu ‘teče struja’, instiktivno skinem sako i bacim ga, ne razmišljam o tome. Ja se najbolje osećam u svom radnom odelu, a to je trenerka. Nije mi jasna tolika briga o kostimu. Voleo bih da je liga regularna… Uleteo sam u provokaciju u predgrađu, ali voleo bih da se svi ponašamo normalno“ – rekao je Vujošević, a prenosi portal Mondo.

I trener gostiju je imao šta da kaže na zadatu temu.

„Lep ambijent je bio večeras. Ja sam podržao skidanje sakoa, ne zbog Partizana, Crvene zvezde ili ove situacije, već iz principa. Ja sam milion puta skidao sako. Oznojim se u žaru borbe, a tako i igrači vide da je i tebi stalo. I sad ja treba da gledam šta nosim, da li imam kaiš ili slično…smešno“, rekao je Nikolić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Foto galeriju sa utakmice i skidanje trenera, navijača i novinara možete da pogledate ovde i ovde.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter