0
Košarka

Kako selektor Đorđević nije mogao da dođe do reči od Vladana Tegeltije (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.13 u 20:48

Vladan-Tegeltija

Novi selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević imao je interesantan intervju gostujući na SOS kanalu Vladanu Tegeltiji.

Selektor nije razumeo pitanja novinara, koji ga je konstantno prekidao, upadao u pola rečenice, što se Đođeviću nije posebno svidelo, pa mu je odgovorio da će mu detaljno odgovoriti posle emisije.

Đorđević je nekoliko puta morao da odreaguje i prekine voditelja u njegovim opservacijama. Koliko je komičan bio razgovor svedoči i činjenica da je novi strateg reprezentacije Srbije u pojedinim situacijama otvoreno priznao da ne razume pitanja koja mu se postavljaju.

Zanimljiv momenat koji je potvrdio da je Saši bilo neprijatno, dogodio se kada se selektor usudio da novinaru upadne u rečenicu i istog trenutka mu se izvinio i rekao da zna koliko voditelj ne voli da ga prekidaju, čisto kako bi mu skrenuo pažnju da ga više ne prekida.

Pogledajte kompletan video, a jedan od “sukoba“ gosta i voditelja možete pogledati na 32. minutu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter